Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ MECLİSTE 3 ÖNEMLİ ÖNERGE VERDİ...
SİLİVRİ BELEDİYESİ

BAŞKANLIK MAKAMI’NA

 

İlçemize Kültür Merkezi yapılmasına ilişkin daha önce iş adamı Mehmet Balcı ile bir protokol yapılmış, iş adamı Balcı’ya ait imzaların sahte olduğu ve taahhüdü yerine getirmeyeceğini söylemiştiniz. Tarafınızdan da bu imzanın mahkeme kanalı ile kabul ettirileceğine ilişkin açıklamalar yapılmıştır. Basın aracılığı ile Mimarsinan ve Ortaköy mahallesinde yapılan düğün salonlarının Mehmet Balcı tarafından tekrar, yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayız.  Bu iddianın doğru olup olmadığı, doğru ise; bir önce ki protokol şartlarını kabul etmeyen, hatta mahkeme kanalı ile imzalarını kabul ettireceğiz dediğiniz şahsa, hangi suretle düğün salonu yaptırmayı kabul ettirdiniz. İmzasını inkar ettiğini söylediğiniz Mehmet Balcı’ya bu düğün salonlarını hangi mevzuata göre yaptırdığınızı  tarafımıza yazılı olarak verilmesini arz ederiz.

 

 

 

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ

BAŞKANLIK MAKAMI’NA

 

CHP’li Belediyelerin katılımı ile 29 Mayıs 2013 tarihinde başlayan ve 5 gün süren Sosyal Demokrat Belediyeler  Proje ve Hizmet Fuarına Silivri Belediyesi katılmıştır. Bu fuara ilişkin Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayar bir yazı yazmıştır. Ekte de sunduğumuz bu yazıya istinaden,  Silivri Belediyesi fuara katılım bedeli olarak 130 bin lira vermiş midir? Bütçesi belediyemizden daha fazla olan Çorlu Belediyesinin gereksiz olarak gördüğü ve bizim başka ihtiyaçlarımız var diyerek katılmadığı fuara,  Belediyemizin birçok borcu varken (bir önceki mecliste özel bankadan kredi almak için yetki aldığınız ortada iken) bu paranın nasıl ödendiği ve mevzuata uygun olup olmadığını tarafımıza bilgi verilmesini arz ederiz.

 

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ

BAŞKANLIK MAKAMI’NA

 

Silivri Belediyesinde memur olarak görev yapan Ömer S. Çetin, Belediye tarafından Silivri Sahilinde düzenlenen Nazım Hikmet’i anma töreninde hükümet karşıtı slogan attırarak, hem hükümetimizi hem de siyasi partimizi rencide edecek sözler söyleterek halkı galeyana getirmiştir.  Bununla ilgili, sadece CHP’lilerin değil tüm Silivri’nin belediyesi olan resmi bir kurumda çalışan ve 657 ye tabi olan bu şahıs la ilgili her hangi bir soruşturma açtınız mı?  Bu konuda her hangi bir idari tahkikat başlattınız mı? Bu hususta gereğinin yapılıp yapılmadığını, tarafımıza bildirilmesini arz ederiz. 01.07.2013

 

Metin Karakaş                        Yalçın Yönet                         Zeki Tüfekçi

Meclis Üyesi                          Meclis Üyesi                          Meclis Üyesi

 

 

Saffet Sert                              M.İnci Aydar                         Lütfü Vardar

Meclis Üyesi                          Meclis Üyesi                          Meclis Üyesi

 

 

Osman Umuç                         Sezgin Emir                            Yusuf Köroğlu

Meclis Üyesi                          Meclis Üyesi                          Meclis Üyesi

 

 

Metin Kaya                            Tamer Şişman                         Tamer Akın

             Meclis Üyesi                         Meclis Üyesi                          Meclis Üyesi

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol