Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ ÖZEL MUTLULUK YAŞADI...

ENGELLİ ÇOCUKLAR’IN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Silivri’de faaliyet gösteren iyileştirme merkezi ve eğitim merkezlerini ziyaret ederek engelli çocukların mutluluğuna ortak oldu. Sabah saatlerinde günün anısına düzenlenen ilk program Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim ve Uygulama okulunda yapıldı. Okulun öğrencileri tarafından sergilenen sahne performansı büyük beğeni kazanarak ayakta alkışlandı.

 

ESEN İBAK ÖĞRENCİLERİNİ TEK TEK TEBRİK EDİP HEDİYE VERDİ

 

Sabah saatlerinde Esen İbak Eğitim Uygulama Okulunda Dünya Engelliler Günü dolayısı ile düzenlenen programa, AK Parti İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Turan ve Meclis Üyesi Aday Adayları katılan Demiral, burada engelli öğrenciler ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programı izledi. Engelli öğrencilerin sahnelediği müzikal gösterileri ilgi ile izleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, program sonrası Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri öğretmenlerini ve yönetimini başarılarından dolayı tek tek tebrik ederek öğretmenlere gül, öğrencilere ise çeşitli hediyeler verdi.  

 

ÖZEL RAHABİLİTASYON MERKEZLERİNE ÖZEL ZİYARET

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Esen İbak’ta düzenlenen programın ardından beraberindeki AK Partili heyet ile birlikte, Silivri de faaliyet gösteren, Özel Mesut Çocuklar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini, Özel Silivri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ve İBB İSEM ( İstanbul Engelli Merkezi) Silivri Şubesini ziyaret ederek, engelli çocuklarla ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Yapılan ziyaretlerde engelli sınıflarını tek tek dolaşarak eğitim gören çocukları ziyaret eden Başkan Demiral, burada da çocuklara boyama kitabı, resim defteri ve boya kalemi seti hediye ederken, öğretmen ve idarecilere de günün anısına çiçek takdim ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol