Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ'DE YAŞLILARA KEMENÇELİ KUTLAMA...

AK PARTİ’DE YAŞLILARA KEMENÇELİ KUTLAMA

 

Yaşlılar Haftası programı kapsamında AK Parti İstanbul İl Teşkilatı Yaşlı Komisyon Merkezi, Silivri ilçe teşkilatı Yaşlı Komisyon Başkanlığı ve  Sosyal İşler Birim Başkanlığı ile birlikte Silivri’de yaşayan yaşlılara ilçe binasında yemek verdi. Oldukça samimi bir ortamda geçekleşen yemek sonrası yaşlılar kemençe eşliğinde şarkı söyleyip stres attılar.

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında, Silivri’de yaşayan yaşlılar ile bir araya gelinen programa, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı Yaşlı Komisyon Başkanı Rıdvan Durmaz, komisyon yöneticileri, Emine Karaca, Bekir Aydın, Neslihan Toper, Silivri YKM Başkanı Müzeyyen Aygün, Soysal İşler Başkanı Aydın Karabina ve çok sayıda yaşlı vatandaş katıldı.

 

AYGÜN “ SİZLER BİZİM EN KIYMETLİLERİMİZSİNİZ”

 

Yaşlılar Haftası münasebeti ile verilen yemekte konuşan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Yaşlılar Komisyonu Başkanı Müzeyyen Aygün “ Değerli büyüklerimiz sizler bizlerin annesi, babası, dedesi, ninesisiniz. Bizler sizlerden aldığımız hayat tecrübeleri ve nasihatlerle bu günlere geldik. Bizleri sizler var ettiniz. Sadece bu hafta kapsamında değil sizler bizim her günümüzde her anımızda varsınız. Sizlerden aldığımız manevi güç ve destekle ve yine sizlerin duaları ile bizlerde gelecek nesillerimize güzel günler bırakmak adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlere layık evlatlar olmaya çalışıyoruz. Sizler bizim en kıymetlilerimizsiniz. Sizlerin her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Bu vesile ile hepinizin ellerinden saygı ve sevgi ile öpüyor  yaşlılar gününüzü ve annelerimizin anneler gününü şimdiden kutluyorum”

 

KARABİNA “ AMACIMIZ SİZLERE HİZMET ETMEK”

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanı Aydın Karabina ise yaptığı konuşmada, “Ben öncelikle yaptığımız bütün sosyal faaliyetlerde her zaman yanımızda olan il sosyal işler başkanlığımıza ve yaşlılar komisyonumuza çok teşekkür ediyorum. Çok kıymetli büyüklerimiz. Bizler sizler için varız. Amacımız, işimiz, gücümüz size hizmet etmek sizleri rahat ettirmek. Bu güne kadar sizler bizleri büyüttünüz hizmet ettiniz. Bundan sonraki sürçte görev bize düşüyor. Zaman mekan farkı olmadan her zaman sizlerin yanında ve hizmetinizde olduğumuzu unutmamanızı diliyor, gününüzü kutluyor saygı ve sevgi ile ellerinizden öpüyorum.” dedi.

 

 

DURMAZ “ 65 ÜSTÜ YAŞLILAR ARTIK ÜCRETSİZ SEYAHAT EDECEK”

 

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı Yaşlı Komisyon Merkezi Başkanı Rıdvan Durmaz ise yaşlılara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetleri anlatarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece ülkemize değil, dünya üzerinde ki bütün Müslümanlara da sahip çıkarak dünya lideri vasfına eriştiğini dile getirdi. Rıdvan Durmaz konuşmasına şöyle devam etti; “ Sayın Başbakanımız yurt içinde, yurt dışında annesinden ayrılırken, annesinin ayağının altını öpüyor. İşte biz böyle imanlı, böyle dinine, inancına, ecdadına bağlı bir Başbakanımız var. Bizler de bu inançla yola çıkarak, Türkiye’de hiçbir parti teşkilatında olmayan Yaşlı Komisyon Merkezimizi kurarak bütün teşkilatlanmamızı tamamladık. Sizler için varız. İyi ki varsınız. Huzur evlerimizi ziyaret ediyoruz. Yaşlı anne babalarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Sayın Başbakanımız bundan bir ay önce yaşlılarımıza çok güzel bir müjde vererek, 65 yaş üstü vatandaşlarımıza paso ile ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacağını, şehit ve gazi ailelerimizin evlerinde kullandıkları elektrik ve su da indirim yapılacak. Asker ailelerimize 250 tl maaş alacaklar. Sosyal Yardımlaşma Vakıflarımızın da çok güzel destekleri var. Devletimiz de bizler de sizlerin her zaman yanınızda ve emrinizdeyiz. Bizler sizlerin duaları ve destekleri ile daha da çok hizmet edeceğiz. Bu vesile ile Pazar günü kutlanacak olan Anneler Gününüzü tebrik ediyor, ellerinizden öpüyorum.” Dedi. Programa katılan yaşlılara, yemekten sonra Kemençe Sanatçısı Murat İbrahimbaş, kemençe ile kısa bir konser verdi. Yaşlılar kemençe eşliğinde doyasıya ile eğlendiler.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol