Silivri Facebook

AK Parti'den Aksiyon Üstüne Aksiyon…

AK PARTİ’DEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bir ilki gerçekleştirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çocuk Şenliği düzenledi. AK Parti’nin düzenlediği şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bir ilki gerçekleştirerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sahil kordonboyunda Çocuk Şenliği düzenledi. Şişme kaydırak, palyaçoların yüz boyaması, midilli atı ile gezinti, resim çalışmaları yaparak eğlenen çocuklara kağıt helva ikram edildi. 23 Nisan coşkusunu yaşayan çocukları AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Mehmet Doğan Kubat, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri de yalnız bırakmadı. Gün boyu süren etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

HAYALLER KAĞIDA DÖKÜLDÜ
Şenlikte çocukların hayal dünyası da aralandı. Minik yürekler, Başbakan Erdoğan’a iletilmek üzere 2023 yılından beklentileri ve hayallerini kağıda dökerek ilçe teşkilatı yöneticilerine teslim etti.

CHP ROZETİNİ BIRAKTI, AK PARTİ ROZETİNİ TAKTI
Şenliğin yan tarafında kurulan AK Nokta’da ise bir vatandaş yakasındaki CHP rozetini çıkardı ve üyelik formunu imzalayarak AK Parti’ye kayıt oldu. Yeni üyenin rozetini AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş taktı.


 

SEÇİM İRTİBAT BÜROSU’NA MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın Alibey Mahallesi İGDAŞ altındaki Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış mitingi aratmadı. Soğuk havaya rağmen toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, “Biz geçmişten ders alır, örnek alır, geleceğe ışık tutarız” dedi.
AK Parti Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, cuma günü Alibey Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve partili grupla birlikte esnafları gezen Harun Karaca, istek ve şikayetleri de dinledi. Karaca ve ekip arkadaşları, esnaf ziyaretlerinin ardından Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın Alibey Mahallesi İGDAŞ altındaki Seçim İrtibat Bürosu’nun açılış mitingi aratmadı. Soğuk havaya rağmen toplanan kalabalık partili grubu, ilk açılışta gövde gösterisi yaptı. Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve AK Parti Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca birlikte gerçekleştirdi. Seçim İrtibat Bürosu açılışında partililere seslenen Karaca, “Biz geçmişten ders alır, örnek alır, geleceğe ışık tutarız” dedi.


TOKATLILAR’DAN HEMŞEHRİ DESTEĞİ
Silivri’de yaşayan Tokatlılar, hemşehrileri olan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Harun Karaca’yı Silivri programında yalnız bırakmadı.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Harun Karaca’nın Silivri programında Tokatlı hemşehrileri, O’nu yalnız bırakmadı. Tokatlı hemşehrileri, Harun Karaca’nın Alibey Mahallesi esnaf ziyareti, Alibey Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışı ve Gümüşyaka Tokatlılar Derneği ziyaretlerinde yanında yer aldı. Silivri’de yaşayan Tokatlılar’ın kurduğu derneklerin başkanları hem seçim irtibat bürosu açılışı hem de Gümüşyaka Tokatlılar Derneği programında Karaca’nın yanında yer alarak destek verdi.

ADAYLAR BAYRAMDA DA BOŞ DURMADI
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayları, 23 Nisan’da da ilçedeki seçim çalışmalarına katılarak halktan destek istedi.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayları Mehmet Doğan Kubat ve Cemal Özdemir, 23 Nisan’da da ilçedeki seçim çalışmalarına katılarak halktan destek istedi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Mehmet Doğan Kubat, ilçedeki programına Alipaşa’dan başladı. Alipaşa’da esnaf ziyaretinde bulunan Kubat, daha sonra sahildeki 23 Nisan Çocuk Şenliği’ni izledi. Sahilde vatandaşlarla görüşen Kubat, Semizkumlar Mahallesi’nde de halka buluştu. Düğün evine giderek “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Kubat, Gazitepe’de de esnafı ve kahvehaneleri ziyaret ederek halktan destek istedi.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Cemal Özdemir’in programı ise Değirmenköy’den başladı. Ardından B.Çavuşlu’ya geçen Özdemir, halkın isteklerini dinledi, sorularını yanıtladı. Özdemir, ilçe merkezine dönüşte Silivri Manastır Göçmenleri Derneği’ne geçti ve burada hemşehrileri ile sohbet etti.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayları Mehmet Doğan Kubat ve Cemal Özdemir’in programlarına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ile SKM tarafından belirlenen partili gruplar eşlik etti.
 
GÜMÜŞYAKA’YA ADAY ÇIKARTMASI
AK Parti’nin 3 milletvekili adayı cuma akşamı Gümüşyaka’da buluştu. Tülay Kaynarca, 2 programa katıldı. Harun Karaca ve Bülent Turan da, Kaynarca ile birlikte yer aldı.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayları Tülay Kaynarca, Harun Karaca ve Bülent Turan, Cuma akşamı Gümüşyaka’da buluştu. AK Parti Silivri SKM Başkanlığı’nın programı doğrultusunda Alibey Mahallesi’nde çalışmalara katılan Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, Gümüşyaka’da Tokatlılar Derneği’ne konuk oldu. Gündüz Çanta’da esnaf ziyaretlerinde bulunan bir diğer aday Bülent Turan ise akşam Gümüşyaka Efe Spor Tesisleri’nde halka buluştu. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca da Esenyurt programının ardından Gümüşyaka’ya gelerek 2 programa da katıldı.

SİLİVRİ ÇOK ŞANSLI BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKTI
Adayların Gümüşyaka programlarına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, yaptıkları konuşmalarda vatandaşlardan AK Parti’ye destek istedi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca da konuşmasında “Silivri çok şanslı bir dönemi geride bıraktı” vurgusunda bulundu ve “Mecliste Silivri’nin her isteği ve sorununa çözüm bulmak için çalışacağım. Vekil adaylığıyla görevimizin, sorumluluğumuzun adı değişti ama 2002’den bu yana yaptığımız hizmetlerin devamında bir değişiklik olmayacak” dedi.

VARDAR’DAN 1. PARTİ ÇIKMA SÖZÜ
Gümüşyaka programlarına ev sahipliği yapan AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, “Gümüşyaka’da ve Silivri’de AK Parti’yi 1. parti yapacağız” sözü verdi.

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol