Silivri Facebook
banner88

AK PARTİ'NİN HİZMET ATAĞI...

AK PARTİ’NİN  HİZMET ATAĞI DEVAM EDİYOR          

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İBB amirleri, İSKİ Müdürü Faruk Dikmen, İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Dilek Demiral, Mustafa Eren, Mehmet Çaylak, Mehmet Maşuk Karakaya ile birlikte Danamandıra, Fener ve Çanta Mahallesinde bir takım temaslarda bulundu.

 

DANAMANDIRA VE FENER’E FUTBOL SAHASI VE ALTYAPI HİZMETİ

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Silivri’ye yaptığı ziyarette verdiği futbol sahası sözü yerine geliyor. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, beraberindeki heyetle Danamandıra ve Fener köylerine giderek, yeni yapılacak olan futbol sahaları için keşiflerde bulundu. Keşif esnasında futbol sahasını yapacak olan firma yetkilileri de hazır bulundu. Danamandıra’da yapılan incelemeler sonucunda, yeri hazır olan futbol sahasına önümüzdeki günlerde başlanarak yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede teslim edileceği bilgisi verildi.

 

KARAKAŞ “BİZİM İŞİMİZ SİZE HİZMET ETMEK”

 

Danamandıra’da vatandaşlarla da bir araya gelen başkan Karakaş, burada alt yapı çalışmalarına başlanacağının da bilgisini vererek şöyle devam etti; “ Ben buraya sizlere çok güzel haberler vermeye geldim. İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ın sizlere vermiş olduğu bir  futbol sahası vardı. Bugün bunun keşfini yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak. Ve 1-2 ay gibi kısa bir sürede de bitmiş olacak. Aynı zamanda köyümüzün alt yapı çalışmalarına da başlayacağız. İnşallah önümüzde ki süreçte de, tıpkı Seymen, Büyük ve Küçük Kılıçlı köylerinde olduğu gibi buraya da doğal gaz gelmesi için elimizden geleni yağacağız. Bizim hizmet anlayışımızda bize oy verenler yada vermeyenler diye bir şey yok. Bu köyler, bu Silivri hepimizin. Bizler gelecek nesillerimizin daha iyi şartlarda yaşamaları ve modern bir toplum olma anlayışı içerisinde hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizim işimiz sizlere hizmet etmek. Sizler bizlere bu gücü verdiğiniz sürede biz durmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. Danamandıra köyünün ardından, Fener’e geçen heyeti burada Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fener Köy muhtarı Muharrem Eren karşıladı. Daha sonra Fenerköy’e yapılacak olan futbol sahasının bulunduğu araziye giden heyet burada da incelemelerde bulundu.

 

 

ESKİ ÇANTA YOLU ASFALTLANACAK

 

Son olarak Çanta Mahallesi muhtarlığına geçen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberindeki heyet, burada AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Çanta Mahalle Başkanı Yasin Temel ve Mahalle Muhtarları ile birlikte, asfaltlama ve yenileme çalışması yapılacak olan eski Çanta- Yeni Çanta arasında ki yolda incelemelerde bulundular. Mevcut yolun asfaltlanması programa alınarak, çalışmalara başlanacağı öğrenildi. Karakaş projelerle ilgili çalışmaların ardından, hasta ziyaretinde de bulunarak yeni sünnet olan bir çocuğa da ayrıca hediyesini takdim etti.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol