Silivri Facebook

AKP İlçe Başkanı Girgin Basın Toplantısı Düzenledi.
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Dün saat 11.30’da AK Parti Silivri İlçe Binasında yapılan basın toplantısında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Halit Girgin, genel seçim sonrası bir durum değerlendirmesi yaptı.
 
Önceden hazırladığı yazılı açıklamasını, basın mensuplarıyla paylaşan Girgin, açıklamasında şu cümlelere yer verdi;
 
“Öncelikle 22 Temmuz 2007 Genel Seçimlerinin Ülkemize, Milletimize hayırlı olmasını yürekten diliyorum. Silivri Merkezde yine birinci Parti olduk. Bu milletimizin hizmeti takdir etmesi ve Ak Parti’ye duyduğu güvenin artarak devam etmesi demektir. Silivri’de Ak Parti olarak Genel Seçimlerde oyumuzu koruyarak birinciliği aldık. İnanıyorum ki Yerel Seçimlerde Ak Parti farkla hizmete devam diyecektir. Çünkü Silivri tarihinde görülmemiş hizmetler getirdik. Doğalgaz, Altyapı, Belediye Sarayı, Adliye Sarayı, Trakya’nın en büyük Devlet Hastanesi, Huzur Evleri ve Yollar, kısacası her konuda inanılmaz hizmetler getirdik. Hükümet, Büyükşehir ve Silivri Belediyesi üçgeninde çok uyumlu çalışmamız İlçemizi hizmet Şantiyesine çevirdi ve bu seçimlerde görüldü ki Milletimiz çalışanı takdir ediyor. Silivri için eskiden solun kalesi derlerdi oysa şimdi Ak Parti bayrağı dalgalanıyor. Halkı düşünmeyip korku üretenlere en iyi dersi Milletimiz verdi. İnşallah Ak Kadrolar olarak daha çok çalışacağız, bu daha çok sorumluluk almak demektir.
 
BELDELERDE OY ORANINI ARTTIRDIK
Ak Parti olarak, beldelerde bir önceki seçime oranla oyumuzu arttırdık ve başarılı sonuçlar aldık. Selimpaşa ve Gümüş yaka’nın yanısıra belediyesi bizde olmayan Büyükçavuşlu ve Kavaklı Beldelerinde birinci parti olmayı başardık. Diğer beldelerimizde de oy oranımız bir önceki genel seçimlere göre arttı. Çanta Beldesinde de genel seçimlere oranla oy oranımız arttı.
 
KÖYLERİMİZ İLE İLGİLİ YENİ POLİTİKA ÜRETMELİYİZ
Ak Parti olarak köylerde arzu ettiğimiz sonuca ulaşamadık. İlçe ve Beldelerde ki başarımızın aksine Köylerde vatandaşımız bize farklı bir mesaj verdi aslında.Silivri tarihinde İl Genel Meclisi olarak Köylere Eğitimde, Sağlıkta, Sporda, Köy konakları, Çocuk Parkları gibi vs.. 23 Trilyon gibi en fazla yatırımı bizim dönemimizde almasına rağmen böyle bir sonuçla karşılaştık.Bunun nedenini doğru tahlil etmek ve Köylerimiz ile ilgili daha fazla vakit ayırıp farklı politikalar üretmemiz gerektiği ortaya çıkmıştır.Eski hükümetler zamanında açılan Tapu iptal davalarının bizim zamanımızda sonuçlanması ve Orman Makta sistemin değişmesinde yaşanan olumsuzluklar Büyükşehir Kanuna tabi olduktan sonra İSKİ’ye yönelik su politikalarında olumsuzluklar, Köy minibüs hatlarıyla yaşanan güzergah sorunu ve bütün bunların gerekliliğine rağmen halkın tepkisinin Köylerde ki seçim sonuçlarını etkilediğini düşünüyorum.Orman konusu da, Tapu iptal davaları da, İSKİ konusun da hep yeni düzenleme ile kesinleşmiş ve olması gereken uygulamalardır. Önümüzdeki dönemde Vatandaşımıza bunları bütün gerçekliği ile anlatmak ve Köy Halkını memnun edecek politikalar üretmeyi hedefliyoruz.
 
İlçe Merkezimizde, Beldelerimiz ve Köylerimizdeki seçim sonuçlarının Ak Parti Kadroları olarak ayrı ayrı ve en ince ayrıntısına kadar değerlendirip bundan sonraki politikalarımızı bu sonuçlara göre yeniden değerlendireceğiz. Partimizi ezici çoğunlukla tek başına iktidar’a getiren Milletimize ve Silivri Halkına şükranlarımızı arz ederiz. İnşallah onların partimize duyduğu güvene layık olmaya devam edeceğiz ve hizmet yolculuğumuz sürecek.
 
Silivri’de bize onur veren bu başarılı sonucu almamızı sağlayan başta SKM Başkanı ve Üyelerimize, Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurullarına, Sandık Kurulu Üyelerimize, Belde Başkanları ve Yönetim Kurullarına, Köy Temsilcilerimize, Çalışma Komisyonu Üyelerimize ve emeği geçen tüm partililerimize teşekkür ediyoruz.”
 
AK Parti İl Genel Meclis Üyelerinin ve AK Parti Silivri İlçe Teşkilat Üyeleri’nin de katıldığı toplantının sonunda, bu akşam Mega Saray’da yapılacak olan ‘AK Kadrolar Yemekte Buluşuyor’ isimli bir davet olduğu duyuruldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol