Silivri Facebook
banner88

Aksu Coşkulu Aktı...

AKSU’YA COŞKULU KARŞILAMA
B.Kılıçlı Camisi’nin yapımını sürdüren Nur-Veysel Yılmaz çifti, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Abdülkadir Aksu’yu kurban keserek karşıladı. Aksu, onuruna evlerinde yemek düzenleyen Yılmaz çiftine misafirperverliği için teşekkür etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Abdülkadir Aksu’nun B.Kılıçlı ziyareti renkli görüntülerle başladı. Aksu’yu köy girişinde karşılayan Nur-Veysel Yılmaz çifti, Aksu ve beraberindekileri evlerine davet etti. Evin girişinde ise Aksu için kurban kesildi. Aksu ve beraberindekileri hem ev içinde hem bahçede kurduğu sofralarda misafir eden Nur-Veysel Yılmaz çifti, daha sonra yapımına devam ettikleri cami inşaatını gezdirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Abdülkadir Aksu, misafirperverYılmaz ailesine teşekkür etti.

AKSU: KÖYE VE KÖYLÜYE EN YAKIN PARTİYİZ

B.Kılıçlı’da konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Abdülkadir Aksu, “AK Parti olarak köye ve köylüye en yakın partiyiz.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Abdülkadir Aksu, AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca ve ilçe teşkilatıyla birlikte B.Kılıçlı’yı ziyaret etti. AK Partililer, köy kahvesinde halka seslendi.

 

KARAKAŞ: 2B SORUNUNU TARİHE GÖMECEĞİZ

B.Kılıçlı Köyü Muhtarı Ahmet Mutlu’nun ardından söz alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 2B sorununu tarihe gömeceklerini söyledi. AK Parti’nin Türkiye’nin 8,5 yıl öncesi ile bugünü arasında ciddi farklar oluşturduğunu belirten Karakaş, “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ diyen Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesi AK Parti iktidarıyla gerçekleşmektedir. 8,5 yıl önce farklılıklarımız ayrımcılık konusu oluyordu ama bu farklılıklarımız zenginliğimiz oldu. Bunu da başaran AK Parti’dir. Biliyorsunuz orman köylerimizde su fiyatlarını düşürdük. Ecrimisil fiyatlarını da düşürüyoruz. 2B ve tapusuz köylerler ilgili kadastral çalışmalar da bitti, seçimden sonra bu sorunu tarihe gömeceğiz. Bizim 2B arazileri ile ilgili çözüm girişimimizi Anayasa Mahkemesi’ne götürerek iptal ettirenlere bu millet cevabını sandıkta verecektir. Kum kamyonlarının yolunuzu kullanmasını da yasakladık, karar önümüzdeki günlerde uygulanmaya başlayacak.” dedi.

Karakaş, Kanalİstanbul Projesi ile ilgili olarak da “Arazi simsarlarına dikkat edin, arazilerinizi satmayın. Buralar çok değerlenecek” uyarısında bulundu.

 

KÖYE VE KÖYLÜYE EN YAKIN PARTİYİZ

Köydes projesinden bahsederek konuşmasına başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Abdülkadir Aksu, “Yaptıklarımız da gösteriyor ki, AK Parti olarak köye ve köylüye en yakın partiyiz. İktidarımızda yolu olmayan, evinde içme suyu şebekesi bulunmayan köy kalmadı. Son olarak ecrimisillerde hem satış, hem de kiralamada köy bütçesine para aktarıyoruz. Muhtarınız da isteklerinizden bahsetti, bunları da en kısa sürede çözeceğiz. Biz yapabileceklerimizi vaat ediyoruz ve sonra yapıyoruz” dedi.

 

KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİRDİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek konuşmasına devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bölgemiz Milletvekili Adayı Abdülkadir Aksu, “Sayın Kılıçdaroğlu, yardımla sigortanın farkını bilmiyor. Bunu söylemekten utanıyorum. Aile sigortası projesi açıklıyor ama adına yardım diyor. Sigorta dediğiniz zaman prim ödenmesi lazım. Kim ödeyecek bunun primini? Eğer amaç yardımsa biz bunu zaten yapıyoruz. Üstelik 1 kalem değil onlarca kalemde yapıyoruz. Eğitim, sağlık, kömür, gıda, ilaç, tedavi, muayene ve diğer kalemleri de topladığınızda 600 TL’yi kaç defa geçer? Bizim politikalarımızın temelinde insan var ve biz insanımıza hizmet ediyoruz

Sağlıkta çok önemli bir değişimi gerçekleştirdik. Siz Silivri’nin Büyük Kılıçlar Köyü’nde oturuyorsunuz. Burada emekli bir SSK’lı kardeşimiz veya hala çalışan bir sigortalı kardeşimiz rahatsızlandığı zaman köyünüzdeki sağlık biriminde tedavi olamazdı. Sigortalı olduğu için İstanbul’a gitmesi lazımdı. Oradaki sigorta hastanesine gitmesi lazımdı. Gidince de kuyruk vardı. Sıranız gelip muayeneniz yapılıyordu. Reçete yazıyordu. İlaçları hastanenin eczanesinden almak zorundaydınız. Eczaneye gidiyordunuz, bir veya iki gün de orada sıra bekliyordunuz. Ama biz bütün bunları kaldırdık. Artık vatandaşımız ister BAĞKUR’lu ister emekli, ister işçi sigortalısı, ister hala çalışan, ister devlet memuru, ister devlet memuru emeklisi olsun hangi sağlık kurumu kendisine yakınsa, o sağlık kurumunda muayene olabiliyor. Tedavisini yaptırabiliyor. İlacını da istediği eczaneden alabiliyor. Bunları unutmamamız lazım. Sevgili kardeşlerim, Güneydoğu’da kışın şiddetli olduğu bölgelerde kar yağdığı zaman yollar kapanır. 3 ay 5 ay 6 ay. Peki hastalar ne olacak? Bilhassa doğum yapacak kardeşlerimiz ne yapacaklar? Çoğu, kızaklarla hastaneye getirilirken yolda hayatını kaybediyordu. Şimdi biz ne yaptık? Paletli ambulanslar alındı o bölge illerine. Ambulans helikopterler alındı. Ve nihayet ambulans uçaklar aldırıldı. Bu imkanlar eskiden batıda olurdu, gıpta ederdik. Bugün biz aynısını yapıyoruz. Çünkü biz insanımıza değer veriyoruz. Bizim politikalarımızın merkezinde insan var. Biz insan odaklı politika yapıyoruz. Biz insanımız için varız dedik ve bunu yerine getirdik.” şeklinde konuştu.

 

KAYNARCA: EKİP OLARAK HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Esenyurt ve Avcılar programlarının ardından B.Kılıçlı’daki toplantıya katılan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca da konuşmasında, Silivri’deki hizmetlerin ekip başarısından kaynaklandığını vurguladı. Kaynarca, “Esenyurt ve Avcılar’da anneler günü programına katılıp, sorumluluğumu yerine getirir getirmez hemen Silivri’mize koştum. Öncelikle hanımefendilerin anneler gününü yürekten kutluyorum. Ben içinizden bir kardeşinizim. Silivri’de oturuyorum. Silivri’de yaşıyorum. Burada ilçe başkanlığı yaptım. Bizim Silivri’de yaptığımız birçok çalışmada ekip arkadaşlarımızın imzası var. Muhtarımızla da, birçok çalışmayı birlikte yaptık. Ve Ankara’ya gittikten sonra, Silivri’den bir kardeşiniz olarak her konuda, gerek direk ulaşıp, gerek muhtarımızla, gerek ilçe başkanlığımızla birçok hizmeti yine birlikte yapmaya devam edeceğiz. Silivri’miz için İstanbul’umuz için Türkiye’miz için inşallah. Bu konuda kimsenin şüphe duyduğunu düşünmüyorum. Çünkü Sayın bakanımla birlikte daha yerel iktidar olmadan alt geçidimizin açılışını birlikte yaptık. Birçok programı birlikte gerçekleştirdik. Silivri sahillerinde, Silivri köylerinde, her noktasında birlikte olduk. Sizlere hizmet etme, milletime hizmet etme imkanım olursa yine bu gerçekleşecek. Bunu yürekten diliyorum. İçinizden bir kardeşiniz olarak ta desteğinizi bekliyorum.” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol