Silivri Facebook

AKSU'dan Açılış Zinciri
İYGAD merkez binasını açan Bakan Aksu' ya burada yaptığı sohbette Kavaklı Belediye Başkanı Hasan Geyiktepe hakkındaki iddialar ve basında çıkan haberler aktarıldı. Aksu, konuyla ilgileneceğini söylerken "olay mahkemeye intikal etmiş" dedi.

Aksu daha sonra Esenyurt' taki açılıştan Silivri' ye geçti. İlk olarak Misbis Çikolata Fabrikası' nı ziyaret eden Aksu daha sonra Silivri Belediyesi' ne geldi. Belediyede personel ve meclis üyeleri ile partililer tarafından karşılanan Bakan Aksu, buradan Halil Tabakoğlu' na ait Avea Bayisi' nin açılışına geçti. Avea Bayisi' nde kendisine Beşiktaş taraftarı olduğu için Avea' nın özel taraftar paketlerinden Beşiktaş' lı olan paket hediye edildi.

Bakan Aksu' nun daha sonraki durağı ise New Center' daki Silivri Belediyesi Bilgi Evi açılışı oldu. Açılışta Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve Silivri Kaymakamı Ali Dursun birer konuşma yaparak çağımızda internetin önemi ve internet kullanımından bahsederken, görme engelli AKP Milletvekili Lokman Ayva ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da birer konuşma yaptı. Aksu' nun konuşması esnasında New Center Alışveriş Merkezi' nde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Aksu, Bilgi Evi' nin kurdelesini kestikten sonra AKP İlçe Teşkilatı' nın Ünsal Düğün Salonu' ndaki İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Kaynak : SH Dijital
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol