Silivri Facebook
banner88

ALİBEY MAHALLESİNDEN

ALİBEY MAHALLESİNDEN “ZAFER”  SÖZÜ

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Alibey Mahalle Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı ilçe konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Danışma Meclisine, İlçe Başkanı Metin Karakaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

YILDIRIM “AK PARTİ BAYRAĞINI SİLİVRİ’DE DALGALANDIRACAĞIZ”

 

Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını yapan Alibey Mahalle Başkanı Atilla Yıldırım, mahalle teşkilatı olarak yapılan üye çalışmaları ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Yıldırım konuşmasında ayrıca; ‘Başbakanımızdan aldığımız feyiz ile azimle çalışıyoruz. Mahalle teşkilatı olarak mahallemizde bütün teşkilatlanmamızı tamamladık. Ev ziyaretleri, sosyal ve kültürel faaliyetlerle sahalardayız. Önümüzde ki seçimlerde, mahallemizde ve Silivri’de zafer kazanacağımızın ve Silivri’de AK Parti’nin bayrağını dalgalandıracağımızın sözünü veriyorum. Bütün çabamız bütün gayretimiz bu yöndedir. Ben ayrıca burada, Mahalle kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, yönetim kurulunda ki arkadaşlarıma ve bizlerden desteğini esirgemeyen ilçe yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi. Alibey Mahalle Başkanı Atilla Yıldırım’ın ardından, mahalle kadın kolları başkanı Sevim İpek ve Mahalle Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çolakoğlu’da birer konuşma yaparak, mahalle çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

SİLİVRİ’DE HİZMET BAYRAMI YAŞANACAK     

 

AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Alibey Mahalle Sorumlusu Yavuz Bayram, Danışma Meclisinde yaptığı konuşmada, mahallenin, seçmen sayısı, oy dağılımları ve geçmiş dönem seçimlerde ki oy oranları ve güncel durum hakkında katılımcılara bilgi verdi. Yavuz Bayram, yaptığı analizler sonrası yaptığı konuşmada; “ Başta mahallemiz olmak üzere, bütün teşkilatlanmalarımızı Silivri’de tamamladık. Partimizin üye bilgilerini güncelleyip, bu üyelerimize de ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız analizler ve çalışmalar sonucunda görüyoruz ki partimize olan ilgi ve destek her geçen gün daha da büyüyor. Yaptığımız hizmetler neticesinde, 1 yıldan az bir zaman kalan seçimlerde İnşallah emanetimizi geri alarak Silivri’de AK parti bayrağını dalgalandıracağız ve ilçemizde hizmet bayramı yaşanacak” dedi. Yavuz Bayram’ın konuşması salonu doldurulan partililer tarafından coşku ile alkışlandı.

 

KARAKAŞ “ SİLİVRİ’Yİ İSTANBUL’UN VİZYONU HALİNE GETİRMELİYİZ”

 

Danışma Meclisinde söz alan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Burada ve diğer mahalle danışma meclislerimizde gördüğünüz gibi bütün teşkilatımız, gecesini gündüzüne katarak çalışıyor ve bu çalışmaların bu gayretlerin, Silivri’de, İstanbul’da, Türkiye’de ve dünyada gücüne güç katan bir ülke olduğumuzun göstergesi haline dönüştüğünü görüyor ve biliyoruz. Yapacağımız bütün çalışmalarda, birebir insanlarımıza dokunmak, hasbihal etmek, acıyla tatlısıyla her zaman yanlarında olmak; bizi biz eden değer budur. Halkımızın gönlüne hizmetlerle ve bu hizmetleri anlatmakla, onların her zaman yanında olduğumuzu göstermekle olacaktır. Silivri’mizi Silivri’ye yakışır bir hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü Silivri hepimizin. Silivri’yi kaderine mahkum etmeyeceğiz. Denizi, yolları, alt-üst yapısıyla, ormanı, tarımıyla her şeyi ile, ön plana çıkmış, üniversitesi, fuar alanları ve tekno parklarıyla Silivri adeta İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı konumunda olurken, aynı zamanda vizyonu olacak bir ilçe haline getirmek buradaki kadroların çalışmalarına bağlıdır. Bu anlamda biz teşkilatlarımıza güveniyoruz. İnşallah bu bilinç ve çalışma ile Silivri’de birinci olacağız ve yapacağımız hizmetlerle Silivri’ye İstanbul’un vizyonu haline getireceğiz” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol