Silivri Facebook
banner88

Alkan mitingi değerlendirdi

Melis AVCI

Saadet Partisi İl Başkanlığı, haftasonu Çağlayan Meydanı’nda ‘Vahşeti durdur, Filistin ölüyor’ isimli bir miting düzenledi. Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı mitinge, Silivri’den 4 otobüs ve 20’e yakın küçük araçla katıldı.
 
Yapılan mitingi değerlendiren Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Mevlüt Alkan şunları söyledi; “Mitingde umduğumuzdan da fazla bir kalabalık vardı. İstanbul ‘da bugüne kadar yapılan tüm mitinglerden daha kalabalık bir miting oldu. Yağmur yağmasına rağmen, Silivri’den 4 otobüs ve 20’e yakın küçük araçla mitinge katıldık. Başta Silivri olmak üzere, mitinge katılan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu büyük katliama dur demek isteyen, tüm duyarlı vatandaşlarımız miting alanındaydı.” Mitinge olan katılımın 1 milyon kişi katıldığını dile getiren Alkan “Mitinge 150’nin üzerinde sivil toplum kuruluşu ve genel başkanları katıldı. Mesaj yerine ulaştı ve gerekli yardımlar da yapılmaya başlandı. Temennimiz yaralıların, Türkiye’ye getirilerek tedavi edilmesinin sağlanması ve bu katliama bir an önce son verilmesidir. Saadet Partisi İl Başkanlığımızı organize ettikleri bu miting için tebrik ediyorum” dedi.
 
Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Mevlüt Alkan, yabancı basının mitinge yoğun ilgi gösterdiğini ancak, yerel basının ilgisiz kaldığını dile getirerek, eleştiri de bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol