Silivri Facebook

Alptekin : ''Layık Görülürse Adayım''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Partisinden bir süre önce gerçek Demokrat Parti tüzüğünün Silivri’de yaşanmadığını belirterek istifa eden Demokrat Parti Silivri eski Kadın Kolları Başkanı Zuhal Alptekin, gazetemize bir açıklamada bulunarak, eski Demokrat Partililere seslendi.
 
Layık görüldüğü taktirde ilçe başkanlığı için de aday olabileceğini belirten Alptekin’in konuşmasında “Sayın eski Demokrat Partililer, saklandığınız yerden çıkın. İlçe binamızın kapalı olması, hiçbir faaliyet göstermemesi şahsen beni çok üzüyor. Ya sizleri üzmüyor mu? Lütfen birleşip ortaya çıkın. Biliyorum ki Silivri’de Demokrat Partili çok güzel insanlar var.
 
Ben 22 Temmuz’daki genel seçimlerden 1 hafta önce istifa etmeme rağmen bu kadar sessizliğe yeter demek istiyorum. Siz Demokrat Partililer, daha neyi bekliyorsunuz? Güzel bir kadroyla bir araya gelelim ve Demokrat Parti’nin adını ciddi bir şekilde yürütmeye devam edelim. Hatta ve hatta eğer bana layık görürseniz ilçe başkanlığına aday olurum. Çünkü benim en büyük özelliğim birleştirici bir insan olmamdır.
 
Benim ilçe başkanlığına aday olmamın nedeni de gerçek Demokrat Partililerin, hakiki dava insanlarının ve iyi teşkilatçıların bir araya gelmesidir. O zaman bizi kimse yıkamaz. Hiçbir zaman çıkarcı olmayarak yağmur demeden, kar demeden, sıcak demeden partimde her zaman bütün etkinliklerde ön saflarda oldum. Bunu, gerek Ankara’daki, geren İstanbul’daki büyüklerimiz çok iyi bilirler. İstifa etmiş olmama rağmen hala ilişkilerim hepsiyle gayet iyi durumda. Bunu da sağlam duruşum ve çizgimi hiçbir zaman bozmamama borçluyum.
 
Dediğim gibi eğer gerçek Demokrat Partililer başkanlığı bana layık görürlerse, bu görevi göğüslemek için hazırım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol