Silivri Facebook
banner88

Aydar sert konuştu!

AK Parti’nin seçimi kaybetmesinin ardından partisinden ayrılarak CHP’ye geçeceği yönünde iddialar ortaya atılan AK Parti Silivri Meclis Üyesi İnci Aydar, sert konuştu. Dedikoduları yakışıksız ve kasıtlı bulduğunu ifade eden Aydar konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;
“Hiçbir zaman CHP üyeliğinin olmadığını ve bu nedenle de, CHP’den AK Parti’ye gittiği şeklindeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Aydar “Ben hiçbir zaman CHP’ye üye olmadım ki, CHP’den AK Parti’ye gitmiş olayım. 2004 yılındaki seçimlerde, Sayın Değirmenci’nin listesinden Genç Parti meclis üyesi seçildim. Sonrasında, istifa ederek bağımsız meclis üyeliği görevimi sürdürdüm. Bir sene boyunca bağımsız meclis üyesi olarak görev yaptım. O dönemin belediye başkanı olan Sayın Hüseyin Turan’ın teklifi üzerine AK Parti’de meclis üyesi olarak görevime devam ettim. Ben, Silivri halkına hizmet edebilmek adına bir şeyler yapmaya çalıştım. Sanat ve Diyalog Evi’de bunun en güzel örneklerinden biridir. Dün iktidardık, bugün muhalefetiz. Ben dün olduğu gibi, bugünde AK Parti’deyim ve hiçbir yere gitmeye niyetim yok. Yapılan dedikoduları son derece kasıtlı ve yakışıksız buluyorum. Kişi, herkesi kendi gibi bilirmiş. Bu dedikoduları üretenler, beni de kendileri gibi zannettiler sanırım. Ama yanıldılar.”

“Sanat Evi’nde gönüllü çalıştım”

Sanat ve Diyalog Evi’nde de gönüllü olarak çalıştığını özellikle altını çizen Aydar “Özellikle belirtmek istiyorum ki ben orada çalıştığım süre boyunca hiçbir ücret talep etmedim ama öğretmenlerimi ücretle çalıştırdım. Bizden önce ki Yerel Gündem’in başında olanlar para alıyor, öğretmenler gönüllü çalışıyorlardı. Bu farkı da Silivrililerin takdirine bırakıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol