Silivri Facebook
banner88

BASIN DESTEK OLMADI, FERİBOT ALMADI...

MHP ,’Bursa Kuruluş Mitingini’ başarı ve coşkuyla gerçekleştirmiştir.

Bursa mitingi ve Bursa; geçmişte Türk Tarihindeki yeri itibariyle nasıl etkili olmuşsa bugünde canımız kadar değerli ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumdan çıkılması konusunda bizlere moral olmuştur.

Ülkemizin hak etmediği yaşadıklarına isyan noktasında kesinlikle taviz vermeyecek olan bizler; Bursa Mitinginde basın desteğimiz olmasa da; feribotla geçişimize izin verilmese de; diğer illerden gelen binlerce ülküdaşımız miting alanına sokulmasa da; beraber olduğumuz her kesimden içinde vatan sevdası olan arkadaşlarımızla birlikte olmaktan gurur duyduk. Bizlerin kalbimizde Türkiye Sevdamız ve arkamızda Aziz Türk Milleti’nin desteği dışında hiçbir desteğimiz olmasa da; karşımızdaki sorunlar ne kadar büyük olsa da; sahip çıktığımız davada ne kadar haklı olduğumuzun gurur ve onurunu yaşadık.

Bursa mitingi ile daha da yükselişe geçen milli birlik ve beraberlik heyecanı; Aziz Ülkemizi hak ettiği güzel günlere taşıyacaktır. Bu mitingde bizleri yalnız bırakmayan, katkılarını bizden esirgemeyen Silivrili hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Saygılarımızla,

MHP SİLİVRİ İLÇE BAŞKANI

ŞENOĞLU TÜRKYILMAZ

Editör Notu: Aldığımız bilgilere göre Bursa mitinginde 300 bin kişi büyük bir coşku içinde toplandı…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol