Silivri Facebook
banner88

Benan Baykal Silivri'de...
CHP İSTANBUL 3.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYI BENAN BAYKAL’DAN SİLİVRİLİLERE ZİYARET
2 gündür bölgemizde bulunan CHP 3.bölge milletvekili adayı Benan Baykal CHP Silivri İlçe Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Silivri Belediyesi Mimarsinan Mahalle Evi ve Mimarsinan Mahallesi semt pazar esnafının ardından Gümüşyaka mahallesi esnafını ziyaret etti.
 
Mahalle Evindeki Kadınlardan Baykal’a Yoğun İlgi
Ziyaretler kapsamında Silivri Belediyesi Mahalle Evi’ndeki kadınlarla konuşan Benan Baykal kadınların sorunlarını dinleyerek aile sigortası hakkında bilgi verdi. Aile ekonomisini yöneten kadınların hanenin özelliklerine göre her ay en az 600 TL hesaplarına yatırılacağını belirterek bu sayede kadınlarımızın daha özgür, yarınlara umutla bakan bireyler olmasını ve her vatandaşın bu ülkenin zenginliklerinden yararlanması gerektiğini belirtti. Bir şişe suyun İki şişe sütten pahalı olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirten Benan BAYKAL çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak amacı ile Aile Sigortası uygulamasının önemine vurgu yaptı.
 Silivri Belediyesi Mahalle evi ziyaretinin ardından Mimarsinan semt pazarında esnafla uzun süre sohbet eden Baykal esnafın daha rahat nefes alması için Cumhuriyet Halk Partisi politikalarının gerekliliğini anlattı. CHP olarak verdiğimiz 41 sözün yerine getirebilmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını belirtti. 9 yıllık AKP iktidarının faturasına da değinen Baykal kişi başı kamu borcunun 4.152 dolar olduğu ve 2003,2010 arasında ortalama işsizlik oranın %11,2 olduğunu belirterek AKP’nin ekonomik konularda halkı kandırdığını söyledi. Yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı önemli bir mücadele projesi olan Aile Sigortası esnafına anlatan Benan BAYKAL esnaftan büyük destek gördü.
 Benan BAYKAL 30 Nisan Cumartesi günü Silivri’de ziyaretlere devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol