Silivri Facebook

Celaliye'de Bozkurt çıkartması
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarına süratli bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü Celaliye – Kamiloba Beldesinde bulunan Celaila Restorant’da geniş katılımlı bir kahvaltılı sohbet toplantısı düzenlendi.
 
Toplantıya MKY Üyesi Fazıl Özen, İl Başkan Yardımcısı Habip Kızılöz, İl Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, Çatalca İlçe Başkanı Mahmut Acar, Dr. Kemalettin Berktaş ve Türk sinemasının efsane aktörü Serdar Gökhan, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
 
MKY Üyesi Fazıl Özen Genel başkan Bahçeli den selam getirdiğini belirterek başladığı konuşmasında Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun portresini çizerek partililerinden çok çalışmalarını ve MHP’yi iktidara taşımalarını istedi.
 
Anneler Günü nedeniyle Genel Başkan Bahçelinin mesajını da toplantıdaki anneler okuyan Özen sloganlar ve alkışlar eşliğinde konuşmasını tamamladı. Bahçelinin mesajı şöyleydi: “Ülkemiz son yıllarda uygulanan taviz ve teslimiyet politikalarının neden olduğu sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel alanlarda bunalımlara sürüklenmiştir.Bu dönem içinde, kardeşliğimizi sorgulatan, toplumsal dokumuzu tahrip eden kimliksiz yönetimlerle Türkiye, ihanetler, tuzaklar ve tehlikelerle dolu bir köşeye sıkıştırılmak istenmiştir.Felaketlerden beslenen işbirlikçiler dışında toplumumuzun her kesimi bu sancılı dönemi yakından yaşamakta ve geleneksel değerlerimiz ağır bir sarsıntı geçirmektedir.Bu sürecin sebebi olan iktidardan cesaret alan mihrakların amacı Türkiye Cumhuriyeti’nin milli devlet niteliğini ve üniter yapısını tartışmaya açmak, büyük Türk milletini ayakta tutan mukaddesatını ve değerlerini tahrip etmektir.Geldiğimiz aşamada binyıllık yurdumuz üzerinde tarihi emellerin uygulanabileceği manevi bir zeminin süregelen tahribatla yeterince olgunlaştığı görülmektedir.Türk elitlerinin bir kısmını yanına çeken mihrakların yeni hedefi, milletimizin kültür ve varlık yuvası olan ailelerimiz ve onun temel direği annelerimiz ve kadınlarımızdır.Bizleri çağların tahribatına karşı koruyan, milli gücümüzün çıkış ve kaynak noktası olan ailelerimiz yozlaşmanın ve yoksulluğun getirdiği ciddi tehlikelerle karşı karşıyadır.
Analar; bir yandan sofraya koyacaklarının hesabını yaparken, diğer yandan çocuklarını bekleyen tehlikelerin kaygısını taşır hale gelmiştir. Açlığa mahkûm edilen milletimizin geçirdiği maddi ve manevi buhranlar, aile hayatımızı derinden etkilemiştir. İşsizlik, yoksulluk, yolsuzluk, kapkaç, terör had safhaya ulaşmış; evlatlarımızın bir kısmı maalesef ahlak ve gelenek dışı alanlara yönelmişlerdir. Ailesini terk ederek kaçan sokak çocuklarının sayısı her geçen gün artmış, şiddet Türk aile yapısını sarsacak boyutlara ulaşmıştır. İktisadi geri kalmışlık aile ortamında geçimsizlikleri, tartışmaları, gerginlikleri ve ayrılıkları da artırmıştır.Geleceğimizin teminatı olmaları gereken gençlerimiz, eğitimsiz, umutsuz bir Türkiye’de işsizliğe mahkûm edilmiştir. Toplumu bir arada tutan yapı taşları; ahlâk, gelenek, töre, görenek gibi sosyal faktörler değişme ve aşınmaya uğramıştır.Türk milletinin korunmasında ve gelişmesinde en önemli kudreti ve serveti olan binlerce yıllık kültür kodlarımız silinmeye ve ortadan kaldırılmaya çalışılmıştır.Bugün, bu tahribat ve dayatmaların devamı halinde, ailelerimizden başlayan huzursuzlukların yayılarak, umutsuzluğun ve gelecek kaygısının milletimizin tamamına ulaşması kaçınılmaz bir tehlikedir.Bu manevi saldırının ve sinsi tahribatın öncelikli hedefi ise Türk ailesi ve onu yüreği, sevgisi, şefkati ile ayakta tutan analarımızdır.Türk milliyetçileri olarak biliyoruz ki, şefkatli ana yüreği ile tarihin her döneminde değerlerimize sahip çıktın ve evlatlarını manevi değerlerle yetiştirdin.
 
Gün geldi, kınalı kuzularını cepheye dualarla uğurladın.Gün geldi Türk milletinin zaferleriyle övündün.Gün geldi, yetiştirdiğin evlatlarınla gurur duydun.Gün geldi, açılan yaranın sızısını yüreğine gömdün.Gün geldi, “vatan sağ olsun” dedin ve gözyaşını içine akıttın.Gün geldi, yemedin yedirdin, giymedin giydirdin ve evladını bağrına bastın.Bu millete hizmet edenleri de, ihanet edenleri de unutmadın ve nesilden nesile bir miras olarak aktardın, taşıdın.Ama, asla evladından ve milletimizden umudunu kesmedin. Millete hizmeti bir kutlu ibadet olarak kabul ettin ve evladının geleceğe bakmasını sağladın. Geçmişte sana ihtiyaç olan her anda tereddüt etmeden vatan savunmasında en önde yerini aldın. Nene Hatun oldun, Elif Ana oldun.İhtiyaç duyulduğunda evlatlarını yetiştirdin. Hayme Ana oldun, Zübeyde Hanım oldun.Aynı cevherin, bugün de kutlu bir miras olarak analarımızın yüreklerinde ve vicdanlarında saklı durduğunu biliyoruz.Ve 22 Temmuz günü yine bir görev vakti geldi dayandı. Yapacağın seçimle yalnızca yöneticileri belirlemeyecek, evladının da yaşayacağı Türkiye’nin tercihini yapmış olacaksın.Yüreği senin için çarpan Türk milliyetçilerine yönelteceğin doğru bir seçimle; emanet edeceğin çocuklarını ve aileni huzurlu, varlıklı ve onurlu bir Türkiye’de yaşatmak en büyük dileğimizdir.Biz Türk milliyetçileri olarak; Türk analarının, çocuklarının gelecekleri için duymakta oldukları haklı endişeyi yürekten hissediyoruz.Milleti sosyal hayatın merkezine oturtan milliyetçiliğin temelinde, tok, güçlü ve mutlu ailelerden oluşmuş milyonlarca huzurlu yuvanın olduğunu düşünüyoruz.Güçlü bir millet olmanın, her Türk ailesindeki gizli kudreti harekete geçirmekle mümkün olacağı inancındayız. Biliyoruz ki, bu hareketin ruh ve ilham kaynağı her evde, her ocakta eli öpülesi annelerdir.Analarımızın duaları, engin yürekleri ve çocukları için duydukları esirgeyici ve müşfik ana yüreğinin heyecanı devam ettiği sürece, hiçbir gücün yükselen gençliğin önünde duramayacağına inanıyoruz.Analardan almakta olduğumuz destekle, istiklalimizi temin etmeye ve çocuklarımıza güçlü ve onurlu aydınlık bir gelecek sağlayarak yüzyılın Lider Türkiye’sine ulaşmaya hazır, kararlı, azimli ve muktediriz.Biliniz ki, mutlu, güçlü, müreffeh ve onurlu Türkiye, sizin ocağınızdan yetişmiş, sizin terbiyenizden geçmiş, vicdanı, inancı, irfanı yüksek ve aydınlık gençlerimizin ve çocuklarımızın desteği ile inşa edilecektir.
Bu duygularla; evlatlarıyla gurur duyan, dünyanın her yerindeki, en gencinden en yaşlısına kadar Türk analarını hürmetle selamlıyorum. Yurdumuzun her köşesinde, mutlu, huzurlu sağlıklı bir ailenin, zengin ve güçlü bir devletin, hür ve onurlu bir milletin temeli olan bütün cefakâr ve vefakâr analarımız ile kıymetli kadınlarımıza esenlik ve huzur diliyor anneler gününü en içten hissiyatımla kutluyorum.22 Temmuzda vereceğiniz kararla, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığına, büyük Türk milletinin geleceğine ve kutlu aile ocağınıza sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum.Ne mutlu Türküm diyene.
 
MHP İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve Silivrili MHPlilerin eşliğinde Celaliyeden ayrılan yöneticilere  Celaliye-Kamilobalılar  büyük destek ve moral verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol