Silivri Facebook
banner88

ÇELEBİ, ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMADI...

 

CHP Silivri Örgütü “Yollarda”

 

CHP Silivri İlçe Örgütü, mahalle mahalle dolaşarak esnafın ve vatandaşın sesine kulak veriyor. Geçtiğimiz gün Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı Mahalleleri’ne gerçekleştirilen ziyaretlere, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da eşlik ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, halkın sesine kulak veriyor. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak esnaf ve vatandaşı dinleyen CHP Silivri İlçe Örgütü geçtiğimiz gün de Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve mahalle sorumlularının yer aldığı ziyaretlerde İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da yer alarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

 

SELİMPAŞALILAR ÇELEBİ’YE “ACİL”İ ŞİKÂYET ETTİ

           

Ziyaretlerin ilk ayağı olan Selimpaşa Mahallesi’nde vatandaşlar CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi’den özellikle kapatılan ve şu an hizmet vermeyen “Acil Servis” konusunda yardım istediler.

 

ORTAKÖY, KAVAKLI VE KADIKÖY İLE ZİYARETLER DEVAM ETTİ

           

Selimpaşa Mahallesi’nin ardından sırasıyla Ortaköy, Kadıköy ve Kavaklı Mahalleri’ne gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlar Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP Milletvekili Süleyman Çelebi’ye şikâyetlerini aktardılar. Gerek çelebi gerek ise Işıklar şikâyetleri tek tek not ederek çözümlenmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol