Silivri Facebook
banner88

CHP

CHP’li Gençlerden adrese teslim mesaj:

 

“23 Nisan ruhu işte budur!”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları, Büyük Önder Mustafa Kemal’in çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutturmak isteyenlere, Silivri sahilindeki coşkulu kutlamayla cevap verdi: “Unutturmayacağız, unutturamayacaksınız!”

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları, milli birlik ve beraberliğimizin pekiştirildiği bayram kutlamalarına mevcut iktidar tarafından getirilen kısıtlamaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da gereken cevabı Silivri sahilinde gerçekleştirdikleri coşkulu kutlamayla verdi: “Unutturmayacağız, unutturamayacaksınız!”

Halkın yoğun ilgi gösterdiği, CHP Silivri Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve partililer de eşlik etti.

 

MİNİKLERİN MİDİLLİ KEYFİ

 

CHP Silivri Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına gelen minikler, burada abla ve abilerinin gözetiminde getirilen midilli atına da binerek keyifli anlar yaşadılar.

 

MÜZİK EĞLENCE BİRARADA

           

CHP Gençlik Kolları üyeleri çeşitli kostümler eşliğinde miniklerin yüzlerini rengârenk boyayıp balonlar hediye etiler. Dağıtılan pamuk şekerleriyle de ağızları tatlandırırken, yarının gençlerine “23 Nisan ruhu bu işte bu!” dediler. Ayrıca etkinliğe katılan minikler rengarenk boyalarla, açılan bez üzerine günün anısına el izlerini bıraktılar.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol