Silivri Facebook
banner88

CHP Adayları Tanıtıldı...

CHP’Lİ ADAYLAR HALKA TANITILDI
CHP Silivri İlçe Örgütü tarafından düzenlenen geniş katılımlı aday tanıtım toplantısında, CHP’li 3. Bölge Milletvekili Adayları tam kadro olarak vatandaşların karşısına çıktı. Toplantıyı İmran Alkan Rumeli türküleri ile renklendirdi.
Önceki akşam Silivri Sahili’nde Atatürk Anıtı önünde düzenlenen aday tanıtım toplantısı renkli görüntülere sahne oldu. CHP’nin 3. Bölge Milletvekili adaylarının tam kadro olarak yer aldığı toplantıda, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, partinin ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile kalabalık bir halk topluluğunun karşıladığı CHP’li adaylar, seçim tırının üzerinden gövde gösterisi yaptı.
Sanatçı İmran Alkan’ın Rumeli türkülerini seslendirmesiyle başlayan programda, Silivri Sahili, vatandaşların ellerindeki bayraklarla, kırmızı-beyaz renge büründü. Ardından, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Yerel seçimde haramileri yıkan Belediye Başkanı” olarak anons edilerek tırın üzerine davet edildi. CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’in sahneye çıkmasının ardından,3.Bölge Silivri İlçe sorumlusu, İl Başkan yardımcısı Dilara Bayıllıoğlu, CHP’li 3. Bölge Milletvekili Adayları Süleyman Çelebi, Oktay Ekşi, Muhammed Çakmak, Bülent Kerimoğlu, Benan Baykal, Orhan Duran, Taşkın Kılıç, Ali Özgündüz, Yegane Güley, Derya Ekçi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu da seçim tırı üzerinden halkı selamladı.
 CHP Malatya Milletvekili ve 3. Bölge Milletvekili Adayı Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun partililere ve Silivri halkına hitaben yaptığı ve alkışlarla kesilen konuşmanın ardından, aday tanıtım toplantısı, İmran Alkan’ın yeniden sahne alarak Rumeli türküleri seslendirmesi ile şölen havasında devam etti.
Toplantıya katılan partililer, ardından hep birlikte Alipaşa ve Küçük Kılıçlı Mahalleleri’nde gerçekleşen kahve toplantılarına katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol