Silivri Facebook
banner88

CHP Danışma Kurulu aday adaylarını dinledi

Haber MERKEZİ

Ak Parti’nin önceki hafta temayül yoklaması öncesi aday adaylarını temayülde oy kullanacak teşkilat üyelerine tanıtmasının ardından CHP aday adayları da önceki akşam danışma kurulunda kendilerini danışma kurulu üyelerine anlattılar.
 
Mevcut ilçe başkanı, eski ilçe başkanı ve belediye başkalarından oluşan 48 kişilik CHP Danışma Kurulu toplantısına 38 üyenin katıldığı gözlendi. 15 gün önce yapılan Danışma Kurulu toplantısında alınan karar gereği aday adaylarının çağrıldığı ve projelerinin dinlendiği toplantıya CHP aday adayı 4 isim katıldı.
 
Aday Adaylarından Özcan Işıklar, Selami Değirmenci, Yavuz Çengel ve Yılmaz Kandemir’in Danışma Kurulu’na projelerini anlattığı toplantının sonunda danışma kurulu kendi içinden 10 isimden oluşan bir komisyon oluşturdu.
 
İhsan Yıldız, Altan Uluşahin, Erdoğan Ataç, Necmi Şimşek, Talat Soyaslan, Adnan Üstün, Adnan Göksu, Doğan Uluşahin, Ertuğrul Kutluay ve Hüseyin Noyan’dan komisyon CHP’ye belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği için aday olacak isimler arasına mevcut ilçe başkanı ile belediye başkan adayı da dahil olduktan sonra komisyon aday olan isimleri sıralayıp CHP örgütüne sunacak. CHP örgütün de netleşen liste de onaya gönderilecek.

YILDIRIM BURSA’DA

CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım Bursa’ya gitti. Eğitimini Bursa’da sürdüren kızını ziyarete giden CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım’ın cumartesi günü Bursa’ya geçecek olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın programına katılıp daha sonra İstanbul’a birlikte dönmesi bekleniyor. Baykal Pazar günü İstanbul’da CHP’ye katılımların olacağı bir programa katılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol