Silivri Facebook

CHP GENÇLİK KOLLARI'NDAN KINAMA VE İSTİFAYA DAVET...

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı İzzet Gülteki’in basın açıklaması
     Son günlerde İlçemiz kamuoyunu meşgul eden Sn.Hüseyin Şahin’in kızı Tuba Şahin’in Silivri belediyesinde Planlama müdürlüğünde işe
başlaması örgüt tabanımızdan ciddi tepkiler görmüştür.Sebebi her ne olursa olsun ‘Chp ilçe başkanlığı’ yada ‘yöneticiliği’ yakınlarına para,
makam mevki kazandırma yeri değildir..Bu olay belediye başkanımızın daha önce belirttiği boş ve dolu bardak tabirleri ile açıklanacak
bir konu değildir..

Gençlik örgütü olarak bir buçuk yıldır örgütlenmedeki en büyük sıkıntılarımızdan bazıları ;

- Yönetim kurulumuz dahil partili genç arkadaşlarımızın işsiz olması yada hakettikleri yerlerde çalışamamaları, çalışanlarında uzun mesai saatleri yüzünden siyasete zaman ayıramamaları..
- Rakip parti yandaşlarının yanında iş hayatlarımızı devam ettirmek zorunda kalmamız, ve bunun zamanla siyasi baskıya dönüşmesi sonucu arkadaşlarımızın işsiz kalması..
- Yerel seçim öncesi, gençlere verilen ve tutulmayan iş vaadlerinin yerine getirilemeyişi yüzünden, küskün arkadaşlarımızın parti ile barıştırılamaması...
- Üniversite mezunu meslek sahibi arkadaşlarımıza kariyer-istihdam ofisi tarafından markette kasiyerlik, kargoda kuryelik gibi vasıfsız işler bulunmasıdır.


Siyasi çalışmalarımızı, hiçbir zaman menfaat umarak yapmadığımız gibi, bunu yapan kişilerede her zaman tepki gösterdik..Bizler kişilerin omurgalı siyaset yapmasını istiyoruz..3 gündür sosyal paylaşım sitelerimizde ilçe başkanımızın istifa etmesi aksi halde hiçbir parti çalışmasına katılmayacağını,oy vermeyeceğini, verdiği emeklere yazık olduğu bize mesajla bildiren partililerimiz var..Tabandan gelen tepkiler Hüseyin Şahinin istifa etmesi yönündedir.Bizde bu tepkilerin haklılığına inanıyoruz.

Tuba Şahin’in partimize zarar vermemek adına belediyedeki görevinden ayrılmasını ve İlçe başkanımızında bu hatanın bedelini, gereğini yaparak ödemesini beklemekteyiz..
  Sonuç olarak bizler partililerin vicdanını yaralayan bu etik olmayan davranışı kınıyoruz.Makamı her ne olursa olsun, kimsenin partimize zarar vermesine izin vermeyeceğimizi kamuoyuna bildiririz..

 

Saygılarımla
CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı
İzzet GÜLTEKİN

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol