Silivri Facebook
banner88

CHP GENÇLİK ÖRGÜTÜ AÇIKLAMA YAPTI...

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SİLİVRİ GENÇLİK ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI

14 Eylül 2012 Tarihli AKP Gençlik Kolu Başkanı Sn. Ferhat GEZEREN imzalı basın açıklamasını üzülerek değil gülerek okuduk. Bahse konu basın açıklamasını hazırlayan siyaset yapmayı kimden öğrendikleri gayet aşikârdır. Malum basın açıklamasının içi boş her zamanki gibi iftira ve karalama politikasının ürünüdür. Bunun nedeni fikirsel ve ideolojik anlamda bir temeli olmayan siyasi hareketlerde üretmek, geliştirmek ve ileriye taşımak için herhangi bir çaba sarf edilmez. Hele ki bu siyasi oluşum sıkça gömlek değiştirip, döneme ve egemene güçlere göre siyaset anlayışını değiştiren AKP olunca herhangi bir fikir ve düşünceden bahsedemezsiniz. AKP      Gençlik Kolu Başkanı siyaseti nasıl yaptığını bilemeyiz belki ama eski gençlik kolu başkanlarının nasıl ve neden yaptığını gayet iyi biliyoruz. Bugün her birinin AKP döneminde verilmiş çay bahçeleri olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Sn. Ferhat GEZEREN basın açıklamasında Türkiye ‘ye son yıllarda musallat olmuş gizli tanık ya da ihbar mektupları yazarak insanları hapishanelere doldurmuş bir hukuk düzeninin gereğini yerine getirmiştir. Açıklamasında Genel Başkan Yardımcılarının söylediği ‘’üç beş Mehmet öldü diye meclis toplanmaz’’ sözünü defaten inkâr ettiğini söyleyerek bizi siyaset üretmekle suçlamış fakat ne yazık ki kendi üretme kabızlıklarından dolayı Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ na iftira atmayı da ihmal etmemişlerdir. Kendilerine gelince iftira ama kendileri söyleyince doğru kabul edilen anlayış bugün Türkiye’nin maalesef tüm kurumlarına sirayet etmiştir. Bugün bütün video paylaşım sitelerine 3-5 Mehmet yazdığınızda karşınıza çıkan videoyu izleyen herkes bu sözleri duymuş ve yüreklerine ateş düşmüştür. Esir aldığınız, susturduğunuz, prangaladığınız medyanız ve kurumlarınız sayesinde var olan gerçek bir görüntüyü bile inkâr edebilecek düzeye gelmişsinizdir. Diğer taraftan Genel Başkanımız Sayın KILIÇDAROĞLU’ nun imzaladığını iddia ettiğiniz belgeyi göstermezseniz müfterisiniz. Sosyalist enternasyonal ‘e Genel Başkan Yardımcısı seçilen Sn. KILIÇDAROĞLU’ nun o metine imza atmadığını Genel Başkan Yardımcımız Sn. Umut ORAN’ ın bilakis o maddeye şerh koyduğunu bilmenize rağmen iftira atmaya devam ediyorsunuz. Sizin siyaset anlayışınız ahlak erozyonuna uğradığı için size göre bu kabul edilebilir bir durum olmuştur.

Basın açıklamasındaki bir diğer konu T.B.M.M toplanmasıyla ilgili çağrımızı P.K.K’ nın ekmeğine yağ sürmek olarak niteleyen yaklaşım. Bu yaklaşım nasıl bir aklın içeresinden çıkmıştır doğrusu bunu anlamak güçtür daha düne kadar demokrasiden yasalardan meclisin tek yetkili olduğundan bahseden sizler bu gün nedense meclisi küçümseyen ve onu gereksiz bir şeymiş gibi nitelemeye başladınız T.B.M.M milletin meclisidir milletin seçtiği temsilcilerin alacağı ortak karar bu ülkenin geleceğidir. Türkiye’ nin geleceğini ilgilendiren konularda alınacak kararların tek yasal ve meşru zemini T.B.M.M.’ dir. Fakat siz bu görüşmeleri emperyalist güçlerin başkentlerinde yapmayı daha meşru buluyorsunuz. Binlerce şehidimizin ölümünden sorumlu örgütün dağ kadrolarıyla bir masa etrafında toplanıp ‘’seçimlere kadar eylem yapmayın sizi hangi vali hangi hangi kaymakam zorluk çıkartıyor söyleyin görevden alalım’’ diyerek iğrenç pazarlıklar yapabiliyorsunuz PKK ile görüşüldü diyen şerefsizdir diyip kasetler ortaya saçılınca Mit Müsteşarı ben gönderdim var mı itirazı olan diyebilecek kadar da rahatsınız siz milletin vekilleriyle değil askerimizin başına çuval geçiren CIA Başkanıyla, Amerikan Genel Kurmay Başkanı’yla, yada Angelina JOLİE’yle görüşmeyi daha uygun bulursunuz. Bugün Habur rezaleti daha dün gibi hatırımızdadır. Orada seyyar mahkeme kurup teröristleri nasıl şehir turu attırdığınızı Yüce Türk Milleti asla unutmayacaktır.

 

 

Bugün Türkiye Cumhuriyeti’ ni kuran, Kuvai Milliye ruhuyla bu güne gelen partimizi, bölücü terör örgütüyle ilişkilendirmeyi ima etmek sizin ne haddinizedir, nede buna gücünüz yeter. Tunceli Milletvekilimiz Sn. Hüseyin AYGÜN’ ün kaçırılmasından utanmıyorsunuz da silahlı teröristlere 1 gün esir tutulan insanın ilk söylediği sözleri dilinize doluyorsunuz. Sn. AYGÜN o bölgede nerdeyse tek başına PKK ile mücadele etmiş, seçim büroları basılmış, halkı tehdil edilmiş bir milletvekilidir. Bugün o coğrafyada PKK yı lanetleyen ve onunla mücadele eden kaç tane korumasız milletvekiliniz vardır. Hüseyin AYGÜN her türlü tehdide ve gözdağına rağmen o coğrafyada korumasız gezebilmekte, vatandaşların sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışmaktadır. Eğer PKK’lı teröristler için söylenmiş bir söz arıyorsanız, Google arama motoruna Şehidimize kelle, Apo ya sayın diyerek yazın bakalım karşınıza kim çıkacak. Yada adaletin elinden kaçırdığınız Mit Müsteşarı’nızın Oslo görüşmesinde Apo’ya önderlik diye hitap ettiğini duyabilirsiniz.

Son olarak, OSLO görüşmelerinde Mit Müsteşarı Hakan FİDAN’ ın sözleriyle bu bahsi kapatmak isteriz. ‘’Öcalan ‘ın ülkeye ve bölgeye yönelik vizyonu Başbakanla yüzde 90-95 aynıdır.’’

Saygıdeğer Silivri’liler;

Dün “hem laik hem Müslüman olunmaz “ diyenler, bugün gömlek değiştirerek Yüce Önder Mustafa Kemal’in Kurduğu laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmektedirler. Ne acıdır ki yıllarca onun kurduğu bu sistemi eleştirenler, bugün onun sağladığı imkânları kullanmaktadırlar. Daha düne kadar Hikmetyar’ın dizinin dibinde poz verenler, bu gün diğer emperyalist güçlerin beysbol sopası altında telefon görüşmesi yapmaktadırlar. Düne kadar Bodrum’da beraber tatil yapıp abi kardeş olanlar, bugün can düşman olmuşlardır. AKP ve onu yönetenler egemen güçlerin taşörönlüğü’nü almışlardır ve ihalenin tamamlanmasını beklemekteyiz. Ama CHP gençleri olarak biz bu ihaleyi bozacağız, emperyalist güçleri ve onun temsilcilerini halkımız desteğiyle sandıklarda bitireceğiz.

Silivri’yi Aydınlık yarınlara götürecek olan bu kadro, emin olunuz ki daha güçlü daha kalabalık ve daha inançlı bir şekilde yürümeye devam edecektir.

Bir Umudumuz Var, O da CHP

CHP SİLİVRİ GENÇLİK ÖRGÜTÜ BAŞKANI

Anıl ONUR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol