Silivri Facebook
banner88

CHP HİZMET MADALYALARI DAĞITILDI...
CHP Hizmet Madalyaları dağıtıldı
CHP'nin dünden bugüne çeşitli kademelerinde görev almış ve partiye emeği geçenler, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlediği özel programda bir araya geldi. Emeği geçenler burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden hizmet madalyalarını aldılar.


Cumhuriyet Halk Partisi, bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev yaparak partiye emeği geçenleri Hizmet Madalyası'yla onurlandırdı. CHP Eski Genel Başkanları, Parti Meclisi Eski Üyeleri, TBMM Eski Üyeleri, CHP İstanbul İl Eski Başkanları, CHP’li Eski Belediye Başkanları, İlçe Eski Başkanları ve İstanbul ölçeğinde diğer kurulları temsil etmiş partililer, CHP Hizmet Madalyaları’nı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldılar.

SİLİVRİ'DE PROGRAMDA YER ALDI

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen program Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşirken, Silivri'den de başta İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar olmak üzere, daha önce ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı ve diğer kademelerde partiye emeği geçenler hazır bulundular. Chp Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve beraberindeki parti emekçileri de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden Hizmet Madalyaları'nı aldılar.

KILIÇDAROĞLU: GEÇMİŞİMİZİN BİZE YÜKLEDİĞİ BİR SRUMLULUK VAR

Hizmet Madalyası dağıtım töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin siyasal bilinç devleti yaratan bir siyasi oluşum olduğunu savunarak, konuşmasında şunları kaydetti: "Irkçılık bu partide olmamıştır ve olmayacaktır. Bu ülkede yaşayan 74 milyon yurttaşı aynı derecede yurtsever kabul ederiz. Kimsenin kimliğine, inancına müdahale etmeyiz. Kimliğine de inancına da saygı duyarız. Duymayan kulaklara buradan bir kez daha seslenmek istiyorum, bu ülkede Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kuran parti CHP'dir ama din ticareti yapan parti CHP değildir. Onun için bizim görevimiz ve sorumluluklarımız diğer siyasal partiler gibi değildir. Tarihimizin bize yüklediği bir sorumluluk vardır. O sorumlulukla hareket ediyoruz. Doğudaki, batıdaki, kuzeydeki, güneydeki yurttaş, sorunlar çözümsüz olduğu zaman, gözlerini CHP'ye çevirir”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol