Silivri Facebook
banner88

CHP Karıştı… Değirmenci Konuştu. Şimşek Çaktı.

CHP Silivri Milletvekili Aday Adayı Selami Değirmenci bir programda yaptığı konuşmada şimşekleri üzerine çekti…

Değirmenci, 2002 yılında milletvekili olmayı planladığında Necmi Şimşek tarafından oyuna getirildiğini açıkladı… Değirmenci özetle, seçime bir gün kala kendisi ile görüşmeyen genel başkanın tavrını aday olmasının istenmediği şeklinde yorumladığını, o zamanki ilçe başkanı Necmi Şimşek’in genel başkanla konuştuğunu ve istifa etme seni aday yapmayacak dediğini söyledi. Beni istifa ettirmeyip kendi aday oldu daha sonra öğrendim ki genel başkanın haberi yokmuş, Necmi Şimşek tarafından oyuna getirildim şeklinde konuşması üzerine Necmi Şimşek bugün bir basın bildirisi yayınladı…

Necmi Şimşek basın bildirisinde “HİÇ GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANIR MI? Diye başlayıp, “2002 yılında gerçekleşen bir olayın, çarpıtılarak, gerçekler saklanarak, 10 yıl sonra ısıtılıp gündeme getirilmesini, sayın Selami Değirmenci yönünden anlamlandırmak mümkündür. Silivri İlçesinde kendisi dışında 5 ayrı milletvekili aday adayı arkadaşın adaylık açıklamasını yapmasından hemen sonra, benimle ilgili olarak gündeme getirilmek istenen idiaların yapılmasına etken olan nedenler değerli Silivri Halkı ve CHP’nin sayın üyelerinin mutlaka malumudur.” Dedi.

Basın bildirisinde olayları tek tek anlatan Necmi Şimşek, “bu olaylardan sonra gelen istifalar herkesin malumudur” dedi. Değirmenci’nin bu konuşmalarını etik bulmadığını açıklayan Şimşek, şimdi birlik zamanıdır... dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol