Silivri Facebook
banner88

CHP KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADI

29 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü orman köylerine teşekkür ziyaretlerine başladı. CHP Silivri İlçe başkanı Muharrem AYDOĞAN ve CHP Silivri İlçe yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye meclis üyeleri ve İl genel meclis üyeleriyle beraber, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı teşekkür ziyaretlerine Çeltik ve Seymen' den start verildi.

Ziyaret sırasında konuşan CHP Silivri İlçe Başkanı Muharrem AYDOĞAN şunları söyledi: “29 Mart yerel seçimlerinden sonra gecikmişte olsa bir teşekkür borcumuz vardı bunu biliyoruz. Yapılması gerekli bazı çalışmalar vardı onların sonuçlarını bekledik fakat hem seçimler esnasında hem de seçimlerden önce o tarihte il genel meclisi adayı olup şimdi seçilmiş İl Genel meclis üyeleri arkadaşlarımız bizlere dediler ki: “Bizim 13 tane orman köyümüz var ve itibar edip bizleri seçtiler oradaki yurttaşlarımıza bir teşekkür borcumuz var.” Bizlerde o borç sizin olduğu kadar bizimde borcumuzdur. İşte şimdi o borcumuzu sizlere ödemeye geldik.29 Mart yerel seçimlerinde partimizin adaylarına göstermiş olduğunuz destekten dolayı örgütüm adına sizlere binlerce kez teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız…
29 Mart yerel seçim sürecinde her seçimde olduğu gibi partiler arası bir yarış mevcuttu ve bu yarış artık geride kaldı.29 Mart yerel seçim sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi hak ettiği iktidarı yakalamıştır. Bunda sizlerin çok büyük payı vardır, sizlere minnet ve şükran borçluyuz.
Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için oy kullandınız bunu biliyoruz ve biliyoruz ki ilçe belediye başkanlığı için oy kullanmamış olsanız bile anakentteki oy oranımızın yüksek oluşunda çok büyük katkınız vardır. Seçim sonrasında artık hizmet yarışımız vardır. Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi üyelerimizin kampanya döneminde verdiği tüm sözleri tutmak için gece gündüz var güçleriyle çalışacaklarında şüpheniz olmasın.”
CHP Silivri İlçe Örgütünün vatandaşlara olan şükran borcunu ifade ederek sözlerini sonlandıran CHP Silivri İlçe Başkanı Muharrem AYDOĞAN' nın ardından söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan IŞIKLAR ise:
“ Seymen'e farklı bir iş için geldik. Herhangi bir talep ya da seçim yok. Sadece İlçe Başkanımın söylediği gibi; gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve O'nun değerlerine, Silivri'mizi uçurumun kenarından döndürdüğünüz, şu anda teslim aldığımız enkaz ve batak haline dur dediğiniz, aydınlık, sağlam ve adaletli herkesi kucaklayacak bir yönetimi amaçlayan bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. % 60' ın üstünde bir çabayla destek verdiniz. Yaşadığınız ilçenin yönetimi için değil de bağlı bulunduğu büyükşehir için oy kullanmış olmanız bizler için bir şey değiştirmiyor. Bu hak gaspı, bu hukuk gaspı bu yetki gaspı sizlerden değil oy sizlere oy kullandırtmamak için üç defa bu kararı bozduranlardan kaynaklanıyor. Köylerle beraber oy kullanılsaydı emin olun ki Silivri'nin siyasi haritası, siyasi sonuçları çok farklı olurdu.13 yerde bunu engellediler Şimdi bu hukuk mücadelesi devam edecektir.
Bizler sizlere sahip çıkmak zorundayız. Çünkü yönetim ile yöneticiyi kullandıkları oylar ile tayin edenler arasında bir beraberlik, uzlaşı ve diyalog olmalı Sorunlara hiçbir şekilde bu benim işim değil, ben bakamam, uğraşamam gibi aymazlıkla yaklaşamayız. Bunları kulak arkası, hasıraltı edemeyiz. Buralardan bu yurttaşlarımdan oy almadık bize oy vermediler diyemeyiz. Silivri'mizin insan gücü, kapasitesi ve gönül birlikteliği bunların hepsini aşmaya yeter.
Bizler sizin emrinizdeyiz. Bunun başka bir izahı yok Belediyecilik kent hizmetkârlığıdır. O şehrin hizmetkârı olmaktır. Belediyeler efelik yapılacak yerler değillerdir. Bizler arkadaşlarımızla bu ziyaretleri daha sık yapma fırsatı bulacağız. Buradaki sorunlarınızın ufağı da büyüğü de bizimde sorunumuzdur. Ama illa ki muhatap bulmak gerekirse o muhatabın yakasına yapışılacaktır.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol