Silivri Facebook

CHP Meydana İndi...

CHP Genel Başkan Yardımcıları 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Erdoğan Toprak ve 2. Sıra Milletvekili adayı Umut Oran Silivri’ye geldi… CHP İlçe Binası’nda partililere bir konuşma yapan Toprak ve Oran daha sonra Uğur Mumcu Meydanına indi, esnaf dolaştı ve seçim irtibat bürosu açtı.

Toprak ve Oran’a milletvekili adayları Sebahat Akkiraz, Nergis Güler, Derya Ekşi, Taşkın kılıç, Yegane Güley, Bülent Kerimoğlu, Mevlüt Aslanoğlu, Ali Özgündüz, Benan Baykal eşlik ettiler…

İlçe Binasında yapılan ilk toplantıya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

Meydandaki stant önünde partililerle buluşuldu ve yakın çevrede esnaflar ziyaret edildi…

İrtibat bürosunun açılışını 50 metre ileriden seyreden eski ilçe başkanı ve başkan yardımcısı Abdullah Yıldırım basın mensuplarının açılışa neden katılmıyorsunuz soruları ve karşı kaldırımdan laf atarak “aman basın mensuplarına malzeme olma “ diye kendisini uyaran Ahmet Maşalacı’nın sözünü dinleyerek onunla kol kola açılışa gittiler.
İlginç bir olay da burada yaşandı… Umut Oran, Yıldırım’ın yanında gördüğü Maşalacı’nın elini sıktıktan sonra, ne iş yapıyorsunuz diye sordu.
Maşalacı “çiftçiyim, esnafım, siyaset mağduruyum ama karşı taraftan” demesi gülüşmelere sebep oldu.

Gezilen esnaf ziyaretinden sonra heyet Silivri’den ayrıldı.

 
 
 
 
 
 
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol