Silivri Facebook

CHP MİLLETVEKİLLERİ ASLANOĞLU VE ÇELEBİ SİLİVRİ OKULLARI İÇİN ÖNERGE VERDİLER...

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Ferit Mevlüt ASLANOĞLU ve Süleyman ÇELEBİ'nin Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer DİNÇER'in cevaplandırması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunduğu sözlü soru önergesi:


TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımızın Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer DİNÇER tarafından sözlü olarak cevaplandırılmasını saygılarımızla arz ederiz.

 

Süleyman ÇELEBİ     Ferit Mevlüt ASLANOĞLU
İstanbul Milletvekili     İstanbul Milletvekili

 

 

1- Okullarımızın 2011–2012 eğitim- öğretim yılına başladığı bu günlerde ülkemizde kaç okulumuzda ve bu okullarımızdaki kaç sınıfta birleşik sınıf uygulaması devam etmektedir ve bu okulların illere göre dağılımı ne şekildedir?

2- İstanbul’un Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beylikdüzü, Bakırköy, Büyükçekmece, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece ve Silivri ilçelerinde aynı uygulama kaç okul ve bu okullarda kaç sınıfta devam etmektedir? Bu sınıflar, ilçe ve okul itibarıyla hangileridir?

3- Çatalca ilçemizde kaç okulumuzda ve bu okullarda kaç sınıfımızda birleşik sınıf uygulaması vardır?

4- Başta İstanbul’un belirtilen ilçeleri olmak üzere kaç okulda 50 ve 50’nin üzerinde öğrenci mevcudu olan sınıf vardır ve bu okullar hangileridir?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol