Silivri Facebook

CHP SİLİVRİ BASIN AÇIKLAMASI...
CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, CHP İl Başkanlığında yapılan devir teslim törenine gitmek için Silivri İlçe Başkanlığı tarafından tutulan otobüse, eski gençlik kollarını bindirmediği ile ilgili iddiaları yalanladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda yapılan devir teslim törenine gitmek için tutulan otobüsün, eski gençlik kollarına kullandırılmadığı ile ilgili basında çıkan haberlere açıklık getiren CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin;
“İl Başkanlığımızda gerçekleşecek devir teslim törenine katılım için ilçe yönetimi ile kadın kollarımıza mesaj çektik ve törene katılmak üzere otobüs ayarladık. Törene gidileceği esnada partililerimizin yoğun olarak ildeki törene kendi arabaları ile gitmek istediklerini beyan etmeleri ve yeterli sayıda özel araba bulunduğunun anlaşılması üzerine otobüsü iptal ederek kendi araçlarımızla gitme kararı aldık. Bu sırada gençlik kolları üyeleri gelerek, otobüse binmişler. Bundan haberim yoktu. Beni Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Devrim Uzun aradı ve “Otobüsü neden iptal ettiniz? Yeterli sayı var” dedi. Ben de gençlerimizin otobüsle gidebileceğini söyledim. Maalesef gençlerimiz konunun öncesini bilmedikleri için, alınganlık göstererek otobüsten inip kendi imkânlarıyla törene gitmişlerdir. Yaşanan bu olaydan üzüntü duydum. Eski gençlik kollarının bu organizasyona katılacağını önceden bilmemiz gerekirdi. Bana ve ilçe sekreterliğimize bu konuda hiçbir bilgi verilmedi. Yanlışlık çoğunlukla kendilerinden kaynaklanmaktadır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol