Silivri Facebook
banner88

CHP SİLİVRİ GENÇLİK KOLLARI BASIN AÇIKLAMASI ...

                                                                                                     12 .03.2013

CHP Silivri İlçe Başkanlığı                 

 

Cumhuriyet Halk Partisi

Silivri İlçe Başkanlığı

Basın Bürosu

 

Onur: Yalancının mumu….

 

CHP Silivri Gençlik Kolu Başkanı Anıl Onur, AKP Silivri Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Gezeren’in CHP saflarına katılan Doğan Yazıcı hakkındaki “partimizde resmi bir görevde bulunmadı” açıklamalarına kanıtlarıyla cevap verdi, cevap istedi: “Kim yalancı söyle Gezeren?”

 

 

ONUR’UN BASIN AÇIKLAMASI

 

“AKP Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren imzasıyla basına servis edilen ve Doğan Yazıcı isimli vatandaşın CHP’ye katılımını içeren haberlere yönelik yine seviyesiz, bir o kadar da asılsız iddiaların yer aldığı açıklamaları maalesef üzüntüyle karşılamaktayız. AKP Silivri Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada özellikle söz konusu haberin İlçe Başkanlığı Basın Bürosu’ndan servis edildiği ifade edilmiş olup, asılsız ve yalanlarla dolu bir yolun izlendiğine vurguda bulunulmuştur.”

 

BU İLK DEĞİL Kİ!

 

AKP Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren ve çalışma arkadaşlarının siyasi aktör olma ve gençliklerinin vermiş olduğu heyecan içerisinde, seviyesiz, asılsız ve sonrasında ispat edemedikleri bu ve buna benzer açıklamaları ilk değildir. Kamuoyu da buna yakından şahittir.

Daha önce basına büyük bir heyecan ve siyaseten kazanç sağlamak, CHP’yi kamuoyu önünde küçük düşürmek için servis edilen “Hadis rahatsızlığı” adı altındaki haber halen hafızalardadır. Söz konusu haberde yer aldığı gibi afişlerin CHP tarafından kesildiğini ispat edememişler, “Kamuoyu önünde iddiasını ispat edemeyenin, şerefine düşkün Türk toplumu tarafından nasıl nitelendirileceği herkesçe malumdur” açıklamamıza cevap verememişlerdir. Zaten halkımız kendilerine gereken cevabı vermiştir.

 

İFTİRA VE YALANA DEVAM

 

            Yukarıda belirttiğimiz iddialarını ispat edemeyerek, şerefine düşkün Türk toplumunun gözünde ne duruma düştüklerini fark edemeyen bu arkadaşlar, yine aynı tutarsızlık ve umursamazlık içinde, kamuoyunda bilgi kirliliği yaratmak için kolları sıvamışlardır. Büyüklerini örnek alarak yapmak istedikleri siyasetin, şeklen ve ahlaken hiçbir değeri yoktur.

            Bu arkadaşlar şimdi de tutmuş, geçtiğimiz günlerde CHP’ye katılarak rozetini takan Selimapaşalı Doğan Yazıcı’nın daha önce kendileriyle hiçbir ilgisi olmadığını, resmi olarak hiçbir zaman partide görev almadığını ve sade bir üye olduğunu ifade etmiş, Gezeren’in imzasıyla birlikte servis ettikleri haberde şu açıklamalarda bulunmuşlardır: “Geçtiğimiz gün yerel basına CHP ilçe örgütü tarafından servis edilen ve AK Parti sözde Selimpaşa sorumlusunun CHP saflarına katıldığı yönündeki haber gerçeğinden farklı yansıtılmıştır. CHP saflarına katılan ve Sayın TUĞLU’nun rozet taktığı şahıs, halihazırda partimizin hiçbir kademesinde aktif görevde bulunmamıştır. Partimizde ki tek bağlantısı parti üyeliği olan bu kardeşimiz, geçtiğimiz yıllar da istişarelerimize muhattap olmuş ve kendisiyle görüşmeler yapılmıştır. Çok kısa bir dönem iletişim kurduğumuz Doğan YAZICI kardeşimiz, Selimpaşa mahalle sorumluluğuna resmi olarak hiçbir zaman atanmamıştır. Bu süreçte bile telefonlarımıza çıkmayan, programlarımıza katılmayan ve bizimle hiçbir şekilde bağlantı kurmayan kardeşimiz, bizim tarafımızdan AK Partililiği sorgulanan bir kişi haline gelmiştir. Mahalle gençlik sorumlularının atanmasında tek yetkili olan Gençlik Kolları İlçe Başkanlığımız tarafından partililiği sorgulanan ve resmi görevi ne dün nede bugün bulunmayan bu kardeşimizin mahalle sorumlumuz olarak lanse edilip kendisine rozet takılması hoş bir tutum olmamıştır.”

 

BU YALAN DEĞİL DE NE?

                        Yukarıdaki açıklamayı basına servis eden AKP Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Gezeren’i şöyle biraz eskilere götürmek istiyoruz. Tarih 30 Nisan 2012… Cihangir Davutoğlu’na ait Silivriliyiz.com haber sitesi… “NE OLACAK-OLACAK, SİLİVRİ BİZİM OLACAK” başlığı altında yayınlamış olan ve özellikle belirtmek isteriz ki, AKP Silivri İlçe Başkanlığı Basın Bürosu tarafından servis edilmiş olan Selimpaşa Mahalle Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı’na ait haber. (SHA ve daha bir çok haber sitesinde de aynı açıklamaya, aynı servis habere rastlamanız mümkün.) Haberi dikkatlice incelediğinizde “TA?IN ALTINA YÜREĞİMİZİ KOYACAĞIZ” ara başlığıyla verilen bölümde, AKP Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Gezeren’in yukarıda yer alan açıklamalarının aksine, “AK Parti Selimpaşa Gençlik Kolları Başkanı Doğan Yazıcı da konuşmasında, 2014 yerel seçimlerini hedef gösterdi ve “Biz AK Gençler olarak ülkemiz ve ilçemiz için her konuda taşına altına yüreğimizi koymaya hazırız’ dedi” ifadelerine rastlamaktayız.

KİM YALANCI?

            ?imdi Silivri kamuoyu önünde AKP Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Gezeren’i bu iddiasını ispata davet ediyoruz.

İşte, Gezeren’in yaptığı açıklama ve partisi tarafından basına servis edilen haber… Bizi yalan haber yapmakla suçlayan Gezeren, kendi partisini de yalancılıkla itham etmiş olmuyor mu?

Tüm açıklığıyla, aslında ortada olan ve tarafımızdan basına servis edilen bu bilgilere, kendi partisi tarafından yapılan haberlerde Doğan Yazıcı’nın hangi görevde olduğu ifade edilmesine karşılık……

Gezeren’i kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye kalkışmasından ötürü başta Doğan Yazıcı olmak üzere tüm Silivri halkından özür dilemeye davet ediyoruz.

Ve soruyoruz;

Sayın Gezeren kim yalancı?

İşte senin açıklaman, iste basına sizin tarafınızdan servis edilen haberler…

Kamuoyu merakla bekliyor..

Kim yalan söylüyor…

 

            CHP Silivri Gençlik Kolu Başkanı

            Anıl ONUR

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol