Silivri Facebook
banner88

CHP SİLİVRİ'DEN ALTERNATİF KUTLAMA...

CHP Silivri’den “İnadına 23 Nisan!”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da hükümetin bu konudaki kısıtlamalarına inat, alternatif kutlamayla 23 Nisan ruhunu canlandırdı. Daha önceki yıllarla kıyaslandığında, ortaya çıkan iki farklı fotoğraf karesi de yapılan alternatif kutlamanın haklılığını ortaya koydu.

 

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, daha önce olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da alternatif bir kutlamayla imza atarak hükümetin bu konudaki tutumunu protesto etti. Silivri merkez başta olmak üzere mahallelerde gerçekleştirilen alternatif kutlamalar kapsamında Atatürk Anıtlarına çelenkler bırakıldı. Alternatif kutlamaya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Belediye Meclis Üyeleri de destek verdi.

 

TUĞLU: SONUNA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

 

Silivri sahilde gerçekleşen resmi çelenk töreninin ardından CHP’liler hep birlikte Atatürk Anıtı önüne gelerek bir dakikalık saygı duruşunda bulundular. Ardından kısa bir konuşma yapan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, “Bayramları bu şekilde kutlamak bizi üzüyor. Ancak AKP hükümetinin diktatörce dayatmaları nedeniyle böyle bir tavır sergilemek durumunda kalıyoruz. Oysa milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu bayramlar eskiden büyük bir coşkuyla kutlanırdı. Ama biz CHP olarak sonuna kadar bununla mücadelemizi sürdüreceğiz ve bayramlarımızın eski coşkusunu yaşatacağız. Mili değerlerimizi kimsenin unutturmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

 

İKİ FOTOĞRAF ARASINDAKİ FARK

 

Daha önceki yıllarda gerçekleştirilen resmi çelenk sunma törenleri ile günümüz kıyaslandığında, iki fotoğraf karesi arasındaki farklılık CHP Silivri İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen alternatif kutlamanın gerekliliğini ve haklılığını net bir şekilde ortaya koydu. Selamlama noktalarında kimsenin yer almadığı yeni uygulama dikkatlerden kaçmazken,  AKP zihniyetinin ne olduğu yönündeki en güzel örneklerden bir tanesi daha sergilenmiş oldu.

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol