Silivri Facebook

CHP Yönetim Kurulu Karar Verdi...

Uzun süredir CHP İlçe Başkanlığı’na vekalet eden Hüseyin Şahin Merkez Yürütme Kurulu’nun CHP Tüzüğü’nün 42/D maddesi uyarınca İlçe Yönetim Kurulu’nun gereğini yapması uygun görüldü ve bugün toplanan CHP İlçe Yönetim Kurulu oy birliği ile Hüseyin Şahin’i İlçe Başkanı olarak seçti…

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, önceki ilçe başkanı Selami Değirmenci, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kollarının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Şahin “yıllarca hizmet verdiğim CHP’de birleştirici, yol gösterici ve ağabeylik yapacağım, Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve diğer tüm partililerimizle uyum içinde çalışmalarımı yürüteceğim, güçlenerek seçimlere gireceğiz’’ dedi.

Başkan Işıklar yaptığı konuşmada “ Hüseyin Şahin Kardeşimize hayırlı olsun, her zaman yanında olacağız, belki 45 gün kadar beklendi ama en doğru karar verilerek yönetim kurulu kararı ile başkan seçildi, bu da demokratik açıdan çok olumlu’’ dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorusu var mı? Diye konuşan Şahin’e, imtiyaz sahibimiz Cihangir Davutoğlu yönetim kurulu üyelerinde eksik var neden toplantıya katılmadılar sorusuna Av. Ünal Doğrul duruşması olduğundan cevabı verildi ama Kadir Sarıbaşak’ın bulunmamasına yanıt verilmedi ve oy birliği ile alınan karar defteri gösterildi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’e Silivriliyiz.com ailesi olarak hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol