Silivri Facebook
banner88

CHP'Lİ KADINLAR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI...

 

CHP’li kadınlar şehitleri unutmadı

 

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları tarafından, 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle dün parti binasında gerçekleşen etkinlikte unutulmaz kahramanlarımız olan şehitler rahmetle anıldı.

 

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları’nın dün parti binasında düzenledikleri etkinlikte, Çanakkale Zaferi kutlanırken, unutulmaz kahramanlarımız olan şehitlerimizde rahmetle ve saygıyla anıldı. İlçe binasında gerçekleşen anma programında CHP Silivri İlçe Başkanvekili Şerif Sezen de yer alarak, dünyaya karşı Yüce Türk Milleti’nin şahlanışını simgeleyen Çanakkale Zaferi’nin 98. Yıldönümünde büyük bir gurur yaşadıklarını ifade ederken, “ Başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

KAÇAR: ONLARA MİNNETTARIZ

CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar da programdaki konuşmasında, “Bizlere bu vatanı emanet eden, bu uğurda hiç düşünmeden canını ortaya koyan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bir milletin etrafını saran işgalcilere karşı vermiş olduğu en büyük mücadelelerden birini simgeleyen Çanakkale Zaferimizin gururunu yaşamaktayız. Bu vesileyle Başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

SİNEVİZYON GÖSTERİSİ YAPILDI

            Programda Çanakkale Zaferi ve şehitlerimizi içeren bir de sinevizyon gösterisi konuklara izlettirilirken, bir şehit ailesinin duygularını paylaşması esnasında katılımcılar duygusal anlar yaşadılar. de programa katılarak duygu ve düşüncelerini konuklarla paylaştı.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol