Silivri Facebook
banner88

ÇOK ÖZEL BİR TEŞEKKÜR... ÖZEL ÇOCUKLARDAN...

ESEN İBAK’DAN TEŞEKKÜR KAHVALTISI

 

Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama  Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Özdoğan, geçtiğimiz günlerde Engelliler sınıfı yararına Mega Saray’da düzenlen ‘Yardım ve Dayanışma’ gecesindeki katkı ve desteklerinden dolayı, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür kahvaltısı düzenledi.

 

 

AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kahvaltıya katılan İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Bizler her zaman gücümüzün yettiğince engelli kardeşlerimizin yanında olduk ve olacağız. Burada sizler çok zor ve anlamlı bir hizmeti ifa ediyorsunuz. Burada sizin gayretinizi ve emeğinizi görmemek mümkün değil. Bundan sonrada yapacağınız bütün etkinliklerde yanınız da olacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Her zaman desteğe hazırız. Bu güzel Atatürk tablosunu da çok yakın bir zamanda sürpriz bir büyüğümüze engelli kardeşlerimiz adına hediye edeceğiz” dedi. Kahvaltıya Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar’da eşlik etti. 

 

Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama  Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Özdoğan ise yaptığı açıklamada “ Mega Sarayda gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Sayın İlçe Başkanı Metin Karakaş, programımıza katılarak destek oldu. Açık artırma da Atatürk Tablomuzu da alarak çocuklarımıza maddi olarak da çok büyük destek sağladı. Bu manada kendisine teşekkür etmek adına burada engelli kardeşlerimizle birlikte bir kahvaltı düzenledik. Ben okulumuz adına Sayın Metin Karakaş ve yönetimine katkı ve desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol