Silivri Facebook
banner88

Değirmenci'nin Veda Busesi...

SİLİVRİ CHP İlçe Başkanı Selami Değirmenci bugün gövde gösterisi şeklinde geçen veda konuşması ile milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettiğini açıkladı…

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İlçe Yönetim Kurulunun tam kadro katıldığı toplantıda duygulu anlar yaşandı, Değirmenci’nin istifasını açıklamasının ardından birçok kişi hıçkırıklara boğuldu…

Değirmenci yaptığı veda konuşmasında “ bizim burada bugün istifa etmemiz elbette aday olma konusunda hiçbir şekilde öncelik kazandırmaz veya ilçe başkanlığında bulunmuş olmamız özel bir durum sağlamaz, eğer ön seçim olursa çok değerli üyelerimiz olacaktır onların kararlarına kendimizi teslim edeceğiz ama olmazsa da merkez yoklamasına teslim olacağız yapacak bir şey yok.’’ Dedi.

Değirmenci SODEP kurucusu olduğundan bahisle 1987 yılında yaptığı ilçe başkanlığı görevinden beri geçen süreci anlattı…

Değirmenci, neden milletvekili adayı olduğunu şöyle açıkladı: “ Milletvekilleri seçildikten sonra bölgelerine çok çalışma yapmadıklarını, hatta hemen hemen hiç çalışma yapmadıklarını her fırsatta belirtmek durumunda kaldık, 28 yıllık siyasetin içinde olan bir insan olarak yerelde politika yaparken her zaman yukarıdaki parti büyüklerimizin buralara sahip çıkmaları gerektiğine inandık ve bunun şart olduğunu da gördük. Bugün belediye başkanımızda aynı sıkıntıları yaşıyordur, Ankara’da arkanızda bir milletvekili olması muhalefette bile olsanız koparacağınız çok fazla şey oluyor, bizlerde eğer kısmet olurda aday gösterilirsek ve de parlamentoya gitme imkanımız olursa öncelikle 3. Bölgenin genelinde sonra da tüm Türkiye’ye hizmet etmek için söz veriyoruz. Hiç bir zaman seçimden seçime bölgesine gelen milletvekili olmayacağımızın sözünü vermek istiyorum halkımıza. Her türlü sorunlarında, her türlü problemlerinin çözümünde gece gündüz koşturacağız, bugüne kadar insanlarımızla nasıl bir ilişki içinde olmuşsak bilinsin ki öncelikle Silivri’de, 3. Bölgede ve yapabildiğimiz ölçüde ülke genelinde her türlü mücadelenin içinde bizleri göreceksiniz.’’ Dedi.

CHP İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Selami Değirmenci’ye çeşitli hediyeler verilirken Değirmenci’de parti çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi ayrıca gece gündüz demeden kendisini takip eden basın mensuplarının gazeteciler gününü kutlayarak kalem takımı hediye etti.

Değirmenci’nin istifasından sonra toplanan yönetim kurulu kararını, Avukat Ünal Doğrul, oy birliği ile Hüseyin Şahin’in CHP İlçe Başkanı olarak önerildiğini açıkladı.

 
 
 
 
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol