Silivri Facebook
banner88

Değirmenköy Çıkartması...

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇEŞMECİ DEĞİRMENKÖY'Ü FETHETTİ
 
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Ali Çeşmeci, önceki gün Değirmenköy Mahallesi'nde ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu, yüzlerce vatandaşla bir araya geldi.
 
Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Silivri'de bulunan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Ali Çeşmeci, Değirmenköy Mahallesi'nde bir dizi ziyarette bulundu. Çeşmeci, önce CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Onur, ilçe kadın kolları yöneticileri ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar ile birlikte, mahallede ev ziyaretlerinde bulundu. Mahalleli kadınlarla bir araya gelen CHP'li kadınlar ve Milletvekili Adayı Çeşmeci, burada Aile Sigortası hakkında bilgiler verdi. CHP iktidarında ihtiyaç sahibi her aileye ayda en az 600 TL yardımda bulunacağını anlatan Çeşmeci, Aile Sigortası'nın kaynağının bu ülkenin var olan zenginliği olduğunun altını çizdi.
 
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Ali Çeşmeci, daha sonra CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Doruk Bulut, CHP ilçe kadın kolları ve Esma Işıklar ile birlikte Değirmenköy Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde de bulundu. Çeşmeci, mahalledeki esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve şikayetlerini dinledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol