Silivri Facebook

Demokrat Partili Olarak İlk Kez Buluştular
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Doğruyol Partisi ile Anavatan Partisi’nin birleşmesinin ardından, iki partinin Silivri teşkilat üyeleri ilk kez bir araya geldi. Dün Anavatan Partisi’nin, Doğruyol Partisi’ne yapmış olduğu ziyarette bir araya gelen siyasiler, iki partinin Demokrat Parti çatısı altında birleşmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler.
 
Gelen konukları, DYP Silivri İlçe Başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan Salih Yazıcı karşıladı. Yazıcı “Arkadaşlarımız sağ olsunlar bizden önce davranarak, bizi ziyarete gelmişler. Bizde Nilüfer Hanım’a ulaşarak, uygun bir zaman ayarlamaya çalışıyorduk. Bu birleşmeden sonra, Silivri’de iki parti ilk defa bir aradayız.
 
Artık Demokrat Parti çatısı altında, tek yumruğuz. İlerleyen günlerde bizlerde kendilerine ziyarette bulunacağız.” şeklinde konuştu.
 
Yapılan ziyaret ile ilgili konuşan Nilüfer Okçu “Uzun yıllardır, Türkiye sağ siyasetinde yaşanan kardeş ayrılığı genel başkanlarımız Sayın Erkan Mumcu ve Sayın Mehmet Ağar Beyefendilerin Türk milleti adına büyük özveriyle gerçekleştirdikleri ayrılığı sona erdirme kararı milletimiz tarafından büyük bir teveccüh ile karşılanmış, merkez sağ parti tartışmaları böylece sona ermiştir. Bu bağlamda, Doğruyol partili kardeşlerimizle tek çatı altında bulunmaktan ve yeni kimliğimiz Demokrat Parti olgusunu içimize sindirmiş olarak Anadolu’nun her karış toprağında büyük bir coşku yaratan bu birleşme sonrası 23 Temmuz sabahı Türkiye gerçek bir aydınlığa kavuşacaktır. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol