Silivri Facebook
banner88

DEV KADRO BİR ARADA...


 DEV KADRO BİR ARADA

  

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Toplantısı Jasmin Restouran’ta gerçekleşti. 3. Bölge AK Parti Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan’ın da katıldığı Yerel Yönetimler Toplantısında, birlik beraberlik mesajı verildi.

  

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya, önceki dönemlerde görev yapmış Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve Ana Kademe Yönetimi katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Metin Karakaş; “’Mevcut dönem ve önceki dönemde birlikte görev yaptığımız, Silivri’ye birlikte hizmet etiğimiz dev kadro ile bir arada olmaktan mutluluk verici. Önceki dönemde Silivri’ye hep birlikte hizmet ettik. Silivri’de AK Partinin kendinden başka rakibi yok. 4 yıl önce Silivri’ye hizmet eden dev kadro 2014’de de yine kaldığı yerden görevine devam edecek. Bu toplantıda birlik beraberliğimizin göstergesidir. Kimse birlik beraberliğimize gölge düşüremez” dedi. İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın ardından, toplantıya katılan herkes söz alarak duygu ve düşüncelerini paylaştı.

 

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği Yerel Yönetimler toplantısında, AK Parti Silivri İlçe  Kadın Kolu Başkanı Elif Koryürek’e de doğum günü sürprizi yapıldı. 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol