Silivri Facebook
banner88

DP Silivri, Kadın Kolları Başkanını Belirleri
 
Kaynak : Değişim Gazetesi 
 
DP Silivri İlçe Kadın Kolları, her hafta düzenledikleri toplantılarından birini dün gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan toplantıda, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu belirlendi. Kadın kollarında bulunan bayanların oy birliği ile seçtiğini Kadın Kolları Başkanı Semra Celkan oldu.
 
Soydaş “Yolunuz açık olsun”
Seçilen kadın kolları başkanı ve yönetimini açıklayan DP Silivri İlçe Başkanı Teoman Soydaş “Öncelikle Kadın Kolları Başkanlığımızın bugün ki toplantısına teşrif ettiğinizden dolayı tüm bayanlara teşekkür ediyorum. Kadın Kolları Başkanlığı’nın seçimi için huzurlarınızda bulunmaktayız. Semra Celkan, Kadın Kolları Başkanımız kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.
 
Kadın Kolları Başkanlığımızın Yönetim Kurulu ise; Teşkilat Başkanı Zeynep Duman, Leyla Tanrıkulu, Nuran Avcı, Seda Türkoğlu, Selmin Yağcıoğlu, Muammer Budak ve Hatice Cambazoğlu’ndan oluşuyor. Hepsini tebrik ediyorum. Yolları açık olsun” şeklinde konuştu.
Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Teoman Soydaş konuşmasına şu sözlerle devam etti “Göreviniz ve görevimizin bu saat itibariyle ağır ama zevkli bir iş olduğunu bilmenizi isterim. İlçe Başkanı olarak kadın kollarımızın çalışmalarında her türlü maddi ve manevi desteği vereceğimizi de huzurlarınızda söz veriyorum”
 
Çiçeği burnunda Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, göreve geldiklerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “AKP Türkiye’yi büyük bir felakete sürükledi. Demokrat Parti’yi iktidara taşıma vakti. Yerel seçimlerde Silivri Belediyesi’ni AKP’den geri alacağız” şeklinde konuştu.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol