Silivri Facebook
banner88

Eczacılara Kırmızı Gül ile Kutlama...

AK PARTİ ECZACILARIN GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, eczacılara kırmızı gül vererek eczacıların gününü kutladı.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve teşkilat mensupları eczacılara kırmızı gül vererek eczacıların gününü kutladı. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’ndan bir grup da eczaneleri ziyaret ederek, eczacıların gününü kırmızı gül vererek kutladı ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın mesajını içeren mektubu iletti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın eczacılara hitaben yazılı mektubunda şu ifadeler yer aldı:
“Değerli Eczacı Kardeşim, “Derdine derman arayan”a “İlaç” olan eczacılarımız, sağlık alanında kapısı çalınan, akla ilk gelen isimler arasındadır.
Sağlık hizmetlerinin en kutsal görevlerinden birini yapan sektörün mensubu olarak sorumluluk, misyon ve sosyal yapınız ile üstlenmiş olduğunuz görevinizin zorluğunu yakından bilen, sektörünüzün gelişmesi için çaba sarfeden bir ekibin parçası olarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
İktidarımızın sağlık alanında yaptığı reformlar ile eskisinden daha etkin, bürokratik esaretin altında ezilmekten kurtulan, halkın istek ve talebine daha hızlı çözüm üretebilen eczacılarımız, sektörün can damarlarından birisidir.
Geçmiş yıllarda yüksek fiyatlı ilaçlar, bürokratik engeller, hakkını geç ve düzensiz alma gibi sorunlar ile karşı karşıya kalan ve bu yüzden ekonomik, sosyal sorunların çözümü için çırpınan eczacılarımız, sağlık alanındaki reformlar ile artık vatandaşımıza hak ettiği hizmeti çok daha rahat sunabilmektedir.
İçinde bulunduğumuz Eczacılar Haftanızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”


       Metin KARAKAŞ
       AK Parti Silivri İlçe Başkanı

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol