Silivri Facebook
banner88

EL ÖPTÜLER ELLERİYLE HİZMET ETTİLER...

CHP Silivri, “anne”lerle buluştu

 

CHP Silivri Kadın Kolları, Anneler Günü’nü Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde düzenledikleri kahvaltıyla kutladılar. Mahalle ve beldelerden gelen annelere günün anısına hediyeler verildi.

 

CUMHURİYET Halk Partisi Silivri Kadın Kolları, Anneler Günü’nü, Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde verdikleri kahvaltıyla kutladılar. Mahalle ve beldelerden gelen annelerin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı da CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve partili kadınlar yer aldı.

 

TUĞLU: BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLAMALIYIZ

 

CHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar’ın açılış konuşmasının ardından söz alan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, kadının ve özellikle anne olmanın önemine değindiği konuşmasında, “Bizleri bugünlere getiren annelerimize şükran borçluyuz. Onları senede bir gün değil her gün sevgi ve saygıyla hatırlamalıyız. Evlatları için her türlü zorluğa göğüs geren annelerimizin gününü kutlar, hayatları boyunca mutluluklar dilerim” dedi.

 

IŞIKLAR: DEĞİŞİMİN GÜCÜ ANNELERİMİZİN ELİNDE

 

            Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda son olarak söz alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da konuşmasında şunları kaydetti: “ Anne olmak öyle kutsal bir görev ki, yarının teminatı gençlerimizi sizlere borçluyuz. Dünyayı değiştirmek için gerekli olan güç sizlerin elinde. Sizler ne kadar bu gücünüzü ortaya koyar ve kullanırsanız ülkemiz aydınlık yarınlara çok daha hızlı bir şekilde ulaşacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan siz annelerin azmi ve kararlılığıyla kurtulacağımıza olan inancımı yineler, tüm annelerimizin bu gününü kutlarım. Hepinize saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.”

 

YILIN ANNESİ KARADENİZ

             

CHP Silivri Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıda ayrıca Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından yılın annesi seçilen Saliha Karadeniz’e günün anısına plaket ve çiçek takdim edildi.

 

ANNELERE HEDİYELER VERİLDİ

            Silivri’ye özgü yemek tariflerinin yer aldığı kitaplar ve günün anısına özel olarak hazırlanan havluların dağıtılmasının ardından çektirilen toplu fotoğraflarla program son buldu.

 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol