Silivri Facebook

Engin : ''Biraz Adalet Yeter''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri’li vatandaşlardan biri olan Latif Engin, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ı seçim öncesi verdiği sözleri tutmamak ve ayrım yapmakla suçladı.
 
Siyasilerin her zaman verdikleri ve konuştukları sözleri yerine getirmeleri gerektiğini ifade eden Latif Engin,bir belediye başkanının da, yönetimindeki yerlerde,kişiler ve kurumlar arasında adaleti sağlamasının gerekli olduğunu söyledi.
 
Seçimlerden önce söylenen sözlerin nedense seçim sonrasında unutulduğunu veya kasıtlı olarak yerine getirilmediğinin altını çizen Latif Engin açıklamasında “ Ben sayın belediye başkanımızın yapmış olduğu uygulamaları anlamakta güçlük çekiyorum.Silivri’de insanlar arasında ayrımcılık yapılıyor.Özellikle belirtmek istediğim,devlet hastanesi karşısındaki köşede bulunan manav,daha önce sakıncalı olduğu ileri sürülerek kaldırılmıştı.Sayın başkanım bunu çok iyi hatırlar.Ancak ne olduysa aynı yer bu sefer başka bir şahsa verildi.Merak ediyorum,yer mi değişti ? yoksa adam mı değişti? Bunun cevabını istiyorum başkandan. Yoksa keramet seçimde miydi? Seçim öncesin de, bir kahve konuşmasında, kimsenin ekmeğiyle oynamayacağını ifade eden belediye başkanı, sözlerini çok çabuk unutmuşa benziyor.
 
Bizim istediğimiz biraz adalet. Ayrıca insanların arasında ayrım yapılması siyasi görüşlerine göre değerlendirmeden geçiyor gibi geliyor bana. “dedi.
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol