Silivri Facebook

Eren : ''Biz Seçim Zamanı Konuşacağız''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Fener Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren, açıklanan 2008 yılı yatırım programını çok set bir dille eleştirdi. Açıklanan yatırım programını gören başkan Eren, gözlerine inanamadı. Eren’in fotoğraf karesine yansıyan hali ise yaşadığı hayal kırıklığını sözlerden daha iyi ifade etmekteydi. İl Genel Meclis üyeleri tarafından verilen sözlerin tutulmadığını ifade eden Eren, açıklanan programı kara liste olarak değerlendirirken, İl Genel Meclis üyelerinin istifa etmesi gerektiğinin altını çizdi. Eren, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
 
Meclis Üyeleri İstifa Etsin
“Tarım ve Orman Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından açıklanan 2008 yılı yatırım programı tam bir kara program. Geriye 13 köy kaldı ve herhangi bir yatırım söz konusu değil. Tüm yatırımlar merkeze göre ayarlanmış. Köylerin halinin ne olacağını merak ediyoruz. Bu bizim seçtiğimiz meclis üyelerinin bize vurduğu darbedir Bu meclis üyelerinin bu konu hakkında bir açıklama yapmasını bekliyoruz.2004 yılından bu yana boşa geçen zamanın ardından en azından 2008’den ümitliydik. Maalesef umduğumuzu bulamadık. Mevcut yatırımlarında zaten çoğu önceden kalan, yarım kalmış olan projeler. Biz köyleri alıp Bulgaristan’a mı göç edelim. Bizden bunu mu istiyorlar.
 
İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Atasoy, çok uğraştıklarını ve ellerinden gelenin bu olduğunu ifade ediyor. Bu kadar geldi demek sorunu çözmüyor. O zaman 5 tane il genel meclis üyesi istifa etsinler. Bize verilen sözleri biz seçimde söyleyeceğiz. Kahve kahve gezip, verdikleri sözler vardı, unutuldu. Yapılacak yatırım programlarından çok umutluyduk. Geçmiş döneme ses çıkarmayın, yardımlar artacak dendi ama 2008’e bakınca resmen umutlarımız yıkıldı. Tek kelimeyle kara bir liste çıktı önümüze. Bu bize yeni yıl hediyesi oldu. Köy Birliği’ni de kurduk. Birliğe yatırımı da kaldırdılar. Kendi kurdukları şirketi de kabul ettik, o yapsın dedik. Bakıyoruz o da yok, daha ne söylenebilir ki?”
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol