Silivri Facebook
banner88

FENERKÖYLÜ ERKEKLER TERK EDİLDİ...

FENER’Lİ KADINLAR KÖYÜ TERK ETTİ

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ramazan ayı içerisinde Fenerköy’de gerçekleştirilen iftarda verdiği sözü yerine getirerek yaklaşık 250 kişilik bayan gurubunu Konya Mevlana gezisine gönderdi. Fenerköy meydanında düzenlenen uğurlama törenine, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Fenerköy muhtarı Muharrem Eren, bazı mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

 

KARAKAŞ  DUA İSTEDİ

 

Fenerköy’den günü birlik olarak 7 otobüsle Konya Mevlana gezisine gidecek olan 250 kişilik bayan gurubunu uğurlamak için düzenlenen törende konuşma yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Hacılarımızın duraklarından birisi olan Konya’da sizlerden başata Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve fedakâr silah arkadaşları olmak üzere, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bütün devlet büyüklerimize, ülkemize ve Silivri’mize dua etmenizi istiyorum. Şunu da özellikle belirtmeliyim ki çok çalışkan bir muhtarınız var. Bu güne kadar bir defa olsun şahsına bir talebi olmadı. Onun gecesi gündüzü Fenerköy oldu, Fenerköy’e hizmet oldu. Bu gayreti ve çalışkanlığı dolayısı ile Muharrem Eren ağabeyimizi tebrik ediyor, bundan sonrada onun hizmetlerine desteğimizin devam edeceğini bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi. Karakaş, “ mahallemizde sanırım bu akşam yemek yapacak ev hanımı kalmadı. İşler evin erkeklerine kaldı.” Espri yapmayı da ihmal etmedi. 

 

 

EREN’DEN KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR

 

Fenerköy Mahalle Muhtarı Muharrem Eren, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a Konya gezisi için sağladığı destek için teşekkür ederek, “Bu güne kadar taleplerimizin hiç birini geri çevirmeyen ve ne istediysek, ne talep ettiysek yerine getiren bu günde yaklaşık 250 kişilik bayan gurubumuzu Konya gezisine gönderen başta AK Parti Silivri İlçe Başkanımız Metin Karakaş’a, ilçe yönetimimize, Otobüsler için Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na ve emeği geçen katkısı bulunan her kese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 
 
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol