Silivri Facebook
banner88

HEMŞERİ DERNEKLERİ AKIN ETTİ...

HEMŞERİ DERNEKLERİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı hemşeri dernekleri buluşmalarına devam etti. İlçe Başkanlığı Binasında gerçekleşen kahvaltılı toplantılarda Silivri Erzurumlular Derneği ve bir ertesi günde Tokat Devecikargın Köyü Derneği’ni ağırladı. AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın makamında gerçekleşen programlarda İlçe Başkanı Metin Karakaş’a İlçe Başkan Yardımcıları eşlik ederek Misafirlerini ağırladılar.

Salı sabahı gerçekleşen toplantıya Erzurumlular Derneği Başkanı Salih Bayram ve yönetim kurulu tam kadro katıldı. Salih Bayram gerçekleştirilen davetten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek Derneği adına teşekkür ederek başladığı konuşmasında dernek faaliyetlerinden söz etti. Daha sonra söz alan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ta hemşeri derneklerinin önemine vurgu yapan bir konuşma yaparak Silivri hakkındaki yapılan ve yapılacak olan projelerden bahsetti.

Kahvaltılı toplantılarda bir sonra ki gün misafir edilen hemşeri derneği Tokat Devecikargın Köyü Derneği oldu. Dernek Başkanı Yusuf Ermiş ve yönetim kurulu üyeleri de verilen davete tam kadro katılım sağladılar. Dernek Başkanı Toplantının ilk konuşmasını yaparak sözlerine, davetten duyduğu memnuniyeti belirterek başladı. Daha sonra dernek faaliyetlerinden bahseden Yusuf Ermiş Sizleri sıklıkla aramızda görüyoruz. Bu bizim için bir nevi iade-i ziyaret sayılır. Her zaman aramızda gördüğümüz sizlerin bizlerde her zaman yanında olacağız.’’dedi. Toplantı İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın konuşmasıyla devam etti. Karakaş ‘’ her ne kadar ayrı memleketlerin insanları olsak da ortak değerimiz Silivri’dir. Yaptığımız ve yapacağımız her hizmet Silivri’nin yarınları için olacaktır.’’dedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantılar soru cevap şeklinde devam ederek son buldu.

           

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol