Silivri Facebook
banner88

HEPİMİZ SİLİVRİLİYİZ...

TOKATLILARI AĞIRLADI

 

            AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Silivri İlçe Binasında düzenlediği kahvaltıda Silivri Tokatlılar Derneğini ağırladı. İlçe Başkanı Metin Karakaş, Başkan Yardımcıları Mustafa Türker, Aydın Karabina, Yavuz Bayram’ın hazır bulunarak ev sahipliği yaptığı programda Tokatlılar dernek Başkanı Ethem Kalmış ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro katılım gösterdi.

            Silivri Tokatlılar Dernek Başkanı Ethem Kalmış yapılan davetten dolayı İlçe Başkanı Metin Karakaşa teşekkür ederek başladığı konuşmasında Silivri’deki dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

            Daha sonra söz alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş çeşitli vesilelerle hemşeri derneklerini sıklıkla ziyaret ettiklerini belirterek ‘’Hemşeri derneklerimizle kendi kültürlerini hem canlı tutuyor hem de tanıtıyor. Bizlerden bir talebiniz varsa üzerimize düşen ne varsa yapmaya her zamanki gibi hazırız. Hepimizin ortak paydası Silivri’dir hepimiz Silivriliyiz.’’ Dedi. Samimi bir ortamın hakim olduğu toplantı daha sonra sohbet havasında devam ederek son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol