Silivri Facebook
banner88

HUZUR VE MUTLULUK İÇİNDE BAYRAMLAŞMA...

AK Parti Silivri ilçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın 1. Günü bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Başkanlık binası konferans salonunda gerçekleşen programa Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve geçmiş dönemde Parti kademelerinde çeşitli görevler almış parti yöneticileri ve belediye başkanları katılırken, Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’da programa katılarak partililerle bayramlaştı.

Katılımcı partililere bir hoş geldin konuşması yapan İlçe Başkanı Demiral ‘’ Değerli arkadaşlar hoş geldiniz. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Hamdolsun ki Rabbimiz bu bayramı da görmemizi nasip etti. Geçirmiş olduğumuz mübarek aylarda yaptığımız ibadetleri ve tuttuğumuz oruçları rabbim kabul etsin. Tabi buruk bir ramazandı, ramazanın sevincini tam olarak yaşayamadık. Gerçekleştirdiğimiz programlarda da dile getirdik. Maalesef ki tüm dünyanın sezsiz kaldığı, mazlumların ezildiği, tarihe kanla yazılabilecek bir süreci yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Hep dua ettik ve etmeye devam edeceğiz. Önümüzde de hepinizin bildiği gibi bir seçim süreci var. Çok az bir zaman kaldı. Teşkilat adına her birinizin elinden geleni ziyadesi ile yerine getireceğine eminim. İkinci bayramımızı da on gün sonra hep beraber yaşayacağız. Alacağımız sonuçla birlikte Başbakanımıza Silivri’den güzel bir selam göndereceğiz. Ailenizle sevdiklerinizle Rabbim daha nice nice bayramlara kavuşturmayı nasip etsin inşallah.’’ Diyerek sözlerine son verdi.

Daha sonra katılımcılara konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ’’Değerli kardeşlerim öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum. Yüce rabbim Ramazan ayından sonra bayramı da görmeyi nasip etti. Bizim için çok değerli tüm İslam coğrafyası için çok önemli bir zaman dilimiydi ama baştan sona gözyaşı ve acı yüklüydü. Bundan sonrada kolay bir dönem olmayacak. Biz ramazan ayı içerisindeki etkinlikler içerisinde çok bulunamadık çünkü meclis çalışmalarımızı sürekli devam etti. Seçime kadarda bu çalışmalarımız devam edecek ve torba kanunu iş kanununu ilgilendiren kadınlarımızı ilgilendiren, sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, her birini içeren yaklaşık 148 maddeden oluşan torba kanunu tamamladıktan sonra meclis tatile girecek. Muhalefetin çeşitli engellemelerinden dolayı bu süreç planladığımız süreden daha uzun sürebilir. Sevinerek öğrendik ki Silivri’de gerçekleşen sokak iftarlarında çok ciddi bir katılım olmuş. Vatandaşımız teveccüh etmiş ve teşkilatmız Silivri’de ki gücünü bir kez daha göstermiş oldu. Bu anlamda Başta İlçe Başkanımız Dilek Demiral’a, meclis Üyelerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçte önümüzde 10 Ağustos var. Saygıdeğer milletimiz onların anlayacağı dilde cevabı 10 Ağustosta tekrar verecektir. Bir genel başkanımızın ifadesiyle oyunu sandığa taşıyan kazanacaktır. Malum yaz dönemi tatil süreci başladı. Ancak ben teşkilatıma güveniyorum bu görevi gereği gibi yerine getirecektir. Bir taraftan dünyanını her tarafında özellikle İslam camiasında içinde bulunduğumuz coğrafyada acı ve göz yaşı var. Mısır’ı Irak’ı, Suriye’si, Filistin’i, o kadar acı ki biz o gece havadan operasyon başladığında meclisi hemen kapattık ortak bir bildiri yayınladık, İsrail büyükelçiliğinin binası önüne toplandık. Bir tarafta bu coğrafyada akan kan ve bir tarafta da kendi memleketimizde kapılarını çalmamızı bekleyen insanlar var. Gücümüzün yettiği kadar her noktaya ulaşmaya çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle cümlelerimi toparlarken rabbim yeniden bayram yaşamamızı nasip etsin, İnşallah 10 Ağustos bizim 2. Bayramımız olacak. İnşallah birinci turda bu bayramı yaşayacağız. Yüce Rabbim sevdiklerinizle Beraber nice bayramlar görmenizi nasip etsin diyor hayırlı günler diliyorum.’’ Diyerek sözlerine son verdi.

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol