Silivri Facebook
banner88

CHP Silivri’den “İki hane iki mahalle”

 

Parti Okulu kapsamında oluşturulan Proje Grubu, “İki hane iki mahalle” adı altında hayata geçirdikleri proje çerçevesinde bir vatandaşı yeni bir eve kavuştururken, bir vatandaşa da erzak, giyim ve zaruri ihtiyaç malzemesi yardımında bulundular.

 

CUMHURİYET Halk Partisi tarafından gerçekleştirilen Parti Okulu meyvelerini vermeye başladı. “İki hane iki mahalle” adı altında hayata geçirilen proje kapsamında F.B isimli vatandaş yeni bir eve ve yeni eşyalara kavuşurken, S.D isimli vatandaşa da giyecekten yiyeceğe, eşyadan çeşitli ihtiyaç malzemelerine kadar yardımda bulunuldu.

Parti Okulu kapsamında “İki hane iki mahalle” adı altında gerçekleştirilen projenin çalışma grubunda CHP Silivri Kadın kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Ayata, Kadın Kolları eski Başkanı Gülsüm Onur, Silivri Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Orkun Sezgin, B.Çekmece Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tolga Yılmaztürk ve Kamiloba Mahalle Başkanı Ünal Eryılmaz yer aldılar.   

 

YENİ BİR EV YENİ BİR HAYAT

            Proje kapsamında ilk olarak F.B isimli vatandaşın evinden start verildi. Proje Grubu,  F.B ve ailesi için ilk olarak yeni bir ev buldu ve toplanan eşyalar buraya taşındı. Dayanıp döşenen evin ardından sıra ikinci adrese geldi. Burada da S.D isimli vatandaşa giyecekten yiyeceğe, eşyadan çeşitli zaruri ihtiyaç malzemelerine kadar çeşitli yardımlarda bulunuldu.

 

ERCAN YAKINDAN TAKİP ETTİ

            CHP Silivri İlçe Örgütü mensupları tarafından oluşturulan Proje Grubu’nun çalışmalarını, Parti Okulu Eğitmenlerinden Sinan Ercan da yakından takip ederek katkı sağladı.

 

AYATA TEŞEKKÜR ETTİ

“İki hane iki mahalle” adı altında gerçekleştirilen projenin sözcüsü olarak açıklamada bulunan CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Ayata “Bu projede bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Silivri Belediyesi olmak üzere, Silivri Kent Konseyi, Silivri Kent Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar, CHP’li Meclis Üyeleri, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları ve bizlerden desteğini esirgemeyen, adını açıklayamadığımız hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonrada devam edecek ve bizler ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında yer alarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol