Silivri Facebook

''İktidarsınız, ama muktedir değilsiniz''
 
“Bu ülkenin değerlerini hazmetmiş, kabullenmiş, ilke edinmiş bir yönetim, hiçbir şart altında aşiret reisi bozuntusu Barzani’nin söyledikleri karşısında bu kadar basiretsiz kalamaz, kalmamalıdır, kalmamak zorundadır” dedi.
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
MHP Silivri İlçe Başkanı Türkyılmaz AK Parti Hükümetini basiretsizlikle suçladı.
Hükümete “İktidarsınız ama muktedir” değilsiniz diye seslenen Türkyılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Bir dönem bu ülkenin kırmızı pasaportuyla ortalıkta dolaşan birinin bugün haddini bilmeden ileri geliri konuşma yetisini kendinde görmesine müsaade etmek, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine kesinlikle uymamaktadır.”dedi.
 
 
Kuzey Irak’ta yapılması planlanan sınır ötesi operasyonunun bu bölgedeki terörün kökünü kurutmak amacını taşımasına karşılık Barzani’nin kendisini konunun muhatabı addederek boyunu aşan talihsiz açıklamalara imza atmasını oldukça manidar bulduklarını belirten Türkyılmaz, “Türkiye Cumhuriyeti bulunduğu coğrafyada huzuru temin eden en önemli ülkelerden biridir. Bu huzuru temin etmek için yapılması gereken her türlü girişim Türkiye Cumhuriyeti’nin inisiyatifi altındadır. Bu inisiyatif ne Amerikan çıkarlarına ne de bir aşiret reisinin açıklamaları doğrultusunda belirlenemez, belirlenmemelidir. Bu ülkenin milli değerleri bunu gerektirmektedir. Bu gerekliliği yerine getirememiş, bunun yerine Barzani’yi Amerika’ya şikayet etmeyi bu ülkenin tavrı olarak belirlemiş bir iktidar, muktedir olmaktan çok uzaktır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol