Silivri Facebook

Işıklar'ın Oğlu AK Parti Bayrağı Keserken Yakalandı...

CHP’Lİ ÖZCAN IŞIKLAR’IN OĞLU AK PARTİ BAYRAKLARINI KESERKEN YAKALANDI
CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın oğlu Serim Sencer Işıklar ve 2 arkadaşı, 10 Haziran 2011 saat 02.15 sıralarında Silivri Çarşı Meydanı’nda AK Parti bayraklarını keserken yakalandı. AK Partililer, Işıklar’dan şikayetçi oldu. Işıklar ve 2 arkadaşı, sabaha kadar Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi.
Silivri Belediye Meclisi’nin pazartesi günü yapılan toplantısında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın gündem dışı  yaptığı konuşmada verdiği mesaj CHP kanadından esprilerle geçiştirilirken, esprinin altında acı bir gerçeğin yattığı ortaya çıktı. AK Parti’nin Silivri’deki çeşitli yerlerde asılı afiş, bayrak ve flamalarını falçata atarak kesen grup, seçime 2 gün kala suçüstü yakalandı. Günlerdir demokrasi mücadelesi veren siyasi partilerin emeklerini yasa dışı faaliyetlerle engellemeye çalışanlar arasında CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın oğlu Serim Sencer Işıklar ile arkadaşları Kandemir Çakmak ve Anıl Onur’un son vukuatı, AK Partililer tarafından kamera ve fotoğraflarla tespit edildi. Gece bayrak asmak için Çarşı Meydanı’na çıkan AK Parti görevlileri Mehmet Aksu, Orhan Koç ile Murat Sancak, CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın oğlu Serim Sencer Işıklar, Kandemir Çakmak ve Anıl Onur’un AK Parti bayraklarını 34 SP 273 plakalı, bayrak kesme faaliyeti için tam teçhizatlı donatılan kamyonet üzerine çıkarak falçata atarak kestiklerini tespit etti.

AK PARTİLİLER, YASA DIŞI EYLEMDE BULUNAN CHP’LİLERİ ŞİKAYET ETTİ
Demokrasi mücadelesine atılan falçata, AK Partililer tarafından kamera ve fotoğraflarla tespit edildi. AK Partililer, anında AK Parti Silivri Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Naif Yıldızlar’ı arayarak durumu bildirdi. Av. Naif Yıldızlar da hemen Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek CHP’li Serim Sencer Işıklar, Kandemir Çakmak ve Anıl Onur’dan şikayetçi oldu.

HÜSEYİN ŞAHİN DE KARAKOLA GİTTİ
Bayrak kesen CHP’liler ve şikayetçi olan AK Partiler, gece 02.30’dan itibaren Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi. CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin de gece 03.00 sularında Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti ve sabaha kadar karakolda kaldı. Hüseyin Şahin karakola geldiğinde AK Partililer’den özür dileyip uzlaşma talebinde bulundu. AK Partililer, bu talebi kesin bir dille reddetti. Hüseyin Şahin, uzlaşma talebi kabul görmemesi üzerine Emniyet Müdürlüğü’nden ayrılırken AK Partililer’e tepki gösterdi.

TALİMAT PARTİDEN GELMİŞ
Demokrasiye falçata atan CHP’liler, AK Partililer’i karşılarında gördüklerinde “Partiden bize talimat verildi, bu pankartları kesip indirin” dediler. CHP’liler, “Bu talimatı kim verdi?” sorusuna da “Bizden sorumlu arkadaş” yanıtını verdiler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol