Silivri Facebook
banner88

KAMUOYUNUN DİKKATİNE...

Cumhuriyet Halk Partisi
Silivri İlçe Başkanlığı
Basın Bürosu
24.01.2013

Kamuoyunun dikkatine!

AKP Silivri Gençlik Kolları tarafından basına servis edilen haberde, Mevlid Kandili dolayısıyla asılmış olan pankartların partimiz tarafından indirildiği, Peygamber Efendimizin hadislerine saygısızlık yapıldığı iddiaları yer almaktadır.

Ayrıca bu iddialar, fotoğraf kareleriyle de desteklenmeye çalışılmıştır. Ancak, fotoğraf karelerinde kopartılmış ve yeri değiştirilmiş olan pankartların dışında, bu eylemin CHP Silivri İlçe Örgütü’nün herhangi bir kademesi tarafından yapıldığını gösteren hiçbir bulgu yer almamıştır.

Şaşırtıcıdır ki, pankartlar asılır asılmaz sanki akabinde kopartılacağından emin olunan bir tavır içerisinde, tekrar ediyoruz, kopartılacağından emin olunan bir tavır içerisinde fotoğraflanmıştır. Yani kopartılacağına kesin gözüyle bakılmıştır. Burası da kafalarda soru işaretleri yaratmaktadır.

Böyle ucuz, provakatif eylemler ve iddialarla hiçbir yere gelinemeyeceği, iddiasını ispat edemeyenlerin şerefine ve ahlakına düşkün Türk Toplumu tarafından ne şekilde tanımlanacağı da kamuoyunun malumudur.  

Bu mesnetsiz ve asılsız ithamlar, iddialar karşısında, sahiplerini kamuoyu önünde ispata davet ediyor, ispat edemeyenler hakkındaki kararı yine kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
 _________________________________________

CHP Silivri İlçe Başkanlığı Basın Bürosu / İSTANBUL
Ayrıntılı bilgi için: Tolga EMEK
Tel: 0(212)727 21 20 Fax: 0(212)727 55 31 Gsm: 0 534 451 88 65
Email: [email protected]
[email protected]
[email protected]

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol