Silivri Facebook

Kandemir Aday Olmayacağını Açıkladı
 
Geçtiğimiz günlerde basına verdiği demeçlerde, 3 Aralık 2007 tarihinde ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını ifade eden Yılmaz Kandemir, Partisinin uzun vadeli çıkarları doğrultusunda aday olmayacağını bir basın bildirisi ile ilan etti.Yılmaz Kandemir basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
 
Basına ve Kamuoyuna Duyurulur
 
“Geçtiğimiz günlerde basına verdiğim demeçte; 3 Aralık 2007 pazartesi günü akşamı partililerimizden gelen talepler doğrultusunda, ilçe başkan adaylığımı basın toplantısıyla, parti binasında açıklayacağımı ifade etmiştim.
 
Yaptığım değerlendirmeler sonucu, partimizin uzun vadeli çıkarları için aday olmaktan vazgeçtim. Bunu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.
 
CHP Silivri ilçe örgütü olarak enerjimizi, parti içi mücadelede harcamayıp, önümüzdeki yerel seçim çalışmalarına kanalize etmek gerektiğini düşündüğümüz için, kongreye tek liste gidilmesi uygun olacaktır.
 
Kongrede, ilçe başkanımızın yapacağı yönetim kurulu listesi konusunda hiçbir ön şartım yoktur. Doğal olarak ilçe başkanımız sayın Abdullah Yıldırım, listesini çalışmak istediği arkadaşlarından oluşturacaktır. Bu da onun en doğal hakkıdır. Siyasetin gereği budur. Benim siyaset anlayışım budur. Herkes ekibiyle çalışmak ister. Yapılacak olan listeyi kayıtsız şartsız destekliyorum. Çalışmalarımda bana destek veren partili arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Kongrenin partimize ve Silivrimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol